Perun 734

Hvala Rax, kao sto vidis pucano je sa oslonca tako da je na meni bilo samo da pusku lepo i udobno smestim

Sent from my iPhone using Tapatalk

I ja sam sve više zainteresovan za nabavku ove puške... Da li je kod nje kočnica automatska, tj da li se svaki put mora puška otkočiti za svaku dijabolu?
I druga stvar, hteo sam da u privatnoj poruci pitam konkretno člana Proku neke stvari u vezi ove puške, ali nemam mogućnost za PP. Da li ja nešto pogrešno radim, ili je to zato što sam nov na forumu i nemam dovoljan broj postova?

Kocnica jeste automatska. Pri svakom prelamanju cevi se aktivira. Na odlicnom je mestu i potreban je zaista minimlan pritisak da se deaktivira.

To sam i pretpostavio za kočnicu, više volim bez nje, ali nije neki problem. Više me malo buni to što kažeš da je na okidaču ne baš ustaljena... Da je nekad tvrdji, nekad mekši, i nekad iznenadi sa okidanjem... Ostalo mi se sve svidja u vezi puške, i za sada mi je glavni favorit za nabavku :cool:

Puska je super. Svakom bih je preporucio, a i ovde vidis da i druge kolege prave sa njom ekstra pogotke. Obarac je takav kakav je, konstrukcijom je uslovljeno. Daleko od toga da je los, mozda su meni preveliki zahtevi... :lol:

Perun 734 mi se odavno sviđa, ali tek ovde sa iskustvima i sa slikama sam shvatio da sam na dobrom putu... Svaka čast za sve prikaze gadjanja i opise puške...

Zaboravih. Ako ti kocnica bas toliko smeta, samo povuces malo jace dugme i cela osovinica se izvuce napolje. Jedino sto ostane rupa posle. Ali, veruj mi, bolje je ne dirati, posle par dijabola se covek navikne i sam prst ide na nju, dok je dizes u rame, samo tak i otkoceno...

@Lane
Jesi li se raspitivao da li ga ima u prodaji? Bilo je reci da obustavljaju proizvodnju.

Obustavili su, ja sam bio zinteresovan za 734. 1. aprila sam dobio sledecu informaciju iz MP Tropik, "Sad sam dobio zvanicni odgovor od MP Tropik u vezi Peruna. 734 vise nece moci da narucuju jer nema ni 1 komad kod proizvodjaca, a 731, treba da stigne kad stigne." Ako neko nadje Perun 734, ja bih pazario 1.

Zivo me zanima da li ZVS planira neku zamenu za Perun 731/734. Po ko zna koji put kazem, steta sto su obustavili proizvodnju...

alexsasax said:
@Lane
Jesi li se raspitivao da li ga ima u prodaji? Bilo je reci da obustavljaju proizvodnju.

Naravno, odavno se raspitujem, i nema je nigde po radnjama, a nece je vise ni uvoziti.. Moracu nekako drugacije da se snadjem...

Proka said:
Zivo me zanima da li ZVS planira neku zamenu za Perun 731/734. Po ko zna koji put kazem, steta sto su obustavili proizvodnju...
To treba proveriti na njihovim forumima

Ja sam kupio Kometu 220 ali mi je prvi izbor bio Perun734..Ako cujete negde,nesto i ja bih je kupio.Mada,trazim ovde kod mene i Slaviu,ili Anjsic335,nekad su svi imali u kuci vazdusne puske,mozda je nekom ostala iza ormana u dobrom stanju.Pustio sam buvu u selu,pa ce mo videti,mozda se nesto izrodi:)

Ja sam se ubio trazeci Slaviu ili Anschutz 335. Ko ih ima, ne prodaje ih. Ili, kao u slucaju 335, trazi nerealno visoku cenu. Mislim da je i u slucaju Perun ista stvar.

Znam da je tesko,ali nigde ne zurim,ako naleti nesto pametno,naravno da cu uzeti.Dvoriste mi je dugo oko 32-33 metra,pa mi je zanimljiv i Perun731 kad dodje.U selu se nikad nezna,znam za dve 335-ice,jedna nije na prodaju,za drugu jos nisam pitao.Kad naletim na coveka,pitacu.Bicete obavesteni ako pazarim nesto(ima par Slavia 620 ali su im cevi dosta lose)

Users who are viewing this thread

Back