Perun 734

Mene takodje zanima 335, eventualno neki Weihrauch (mada je lakse naci jaje od dinosaurusa nego njega.. :lol: )

Narode pomagaj nasao sam novu Perun 734 cena 36000din ili 300eura da li je to realna cena. Poslednja u Srb u prodaji.
I sta bolje uzeti Perun 734 ili Cometa 300
Uz Cometu ide rezervna opruga i cena Comete je 24800din

Ja sam moj Perun platio nesto vise od 27000 dinara u januaru ove godine. Cena u MP Tropic je bila
30300 dinara ali sam dobio ok 10% popust za kes.
Cometu nisam nikad probao, tako da ne mogu da pricam, Perun je odlican.

Upravo sam se cuo sa ljudima iz mPTropic-a u vezi nekih dijabola koje mi nisu jos isporucene i usput pitao za Perun734.
Ocekuju da im svakoga casa stigne poslednja isporuka, puno njih je kaparisalo, koga zanima neka zove Mp Tropic sto pre.

Sent from my iPhone using Tapatalk

DanielPekurar said:
Narode pomagaj nasao sam novu Perun 734 cena 36000din ili 300eura da li je to realna cena. Poslednja u Srb u prodaji.
I sta bolje uzeti Perun 734 ili Cometa 300
Uz Cometu ide rezervna opruga i cena Comete je 24800din
Ja sam moj platio oko 31-32000. Toliko sam ga zeleo da bih ga tada platio i par hiljada vise. Ili da pozoves mp tropic i probas da kaparises jednu.

alexsasax said:
Upravo sam se cuo sa ljudima iz mPTropic-a u vezi nekih dijabola koje mi nisu jos isporucene i usput pitao za Perun734.
Ocekuju da im svakoga casa stigne poslednja isporuka, puno njih je kaparisalo, koga zanima neka zove Mp Tropic sto pre.

Sad opet moje pitanje ispade 731 bolja od 734 a 734 skuplja za 7000din. Ja sad vise nista ne razumem.
Zvao MP Tropic kazu nema 734 i nece ga ni biti samo 731 i nema kaparisanja. Stizu za neki dan. Kao nazovite da se informisete kad ce biti u prodaji.

Planiram nesto za 25m 30m ocu da roknem xxxxxx da padne a ne da ga gadjam sa drugarovom Nocornijom 5x i on nista. Da moze xxxx da rokne. Ako cemo realno.

"Na Airguns Srbija forumu strogo je zabranjeno:

Bilo kakva rasprava na temu lova sa vazdušnim oružjem."

Zamolio bih te da procitas pravila foruma pre nego sto nastavis dalje da pises.
Hvala na razumevanju, vasa Moderacija foruma

Nemoj nikakvo roknjavanje bilo cega zivog ovde da spominjes. Lov vazdusnom je u Srbiji zakonom zabranjen. Za gadjanje papirnih meta i plinking na 30m je bolji 734. Po meni...

DanielPekurar said:
Planiram nesto za 25m 30m ocu da roknem pacova da padne a ne da ga gadjam sa drugarovom Nocornijom 5x i on nista. Da moze zeca da rokne. Ako cemo realno.

Bolje obriši dok drug komesar nije video...

Nema brisanja,stoji za nauk tebi i ostalima koji se ne drze pravila ponasanja na forumu.
Mozete nastaviti dalju diskusiju u pravcu teme,hvala na razumevanju moderacija foruma

longrifle said:
Nema brisanja,stoji za nauk tebi i ostalima koji se ne drze pravila ponasanja na forumu.
Mozete nastaviti dalju diskusiju u pravcu teme,hvala na razumevanju moderacija foruma

E pa super nije ni to lose sad bar znam sta se moze sta ne ;-) nema rokanja ;-)
Ljubi brat moderatore

Samo da javim ako je neko zainteresovan za Perun 734 da ucinim gde je ostala jos jedna puska na stanju cena je 36000din.
Posto sam ja odlucio sta cu uzeti. U Mp tropic jos nisu stigle 731 i ne kaparisu se cisto da znate nego kad stignu stigle su. 734 se ne proizvodi a firma Perun gasi proizvodnju.. kako zasto ne zna se tko su mi preneli

@DanielPekurar ne radi quote posta iznad svog i jos jednom te molim da procitas pravila foruma.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Sta te zanima? Ako mislis na to kada ce ih biti u prodaji... Skoro pa definitvno da 734 vise nije u proizvodnji..

Hvala na pohvalama kolega, ima ovde dosta naroda koji ekstra pucaju sa 734, narocito na vecim daljinama.
Po svemu sudeci izgleda da, na zalost, Perun 734 vise nece moci da se nadje. Kolege ovde kazu da su dobili informaciju od uvoznika da ce stici 731..
Isprati internet, prodavnice, oglase, mozda se nesto nadje.
I da, drago mi je ako sam doprineo da i tebe uhvati ova nasa "olovna zaraza"... :lol:

Users who are viewing this thread

Back