kecman New member Nov 29, 2018 #1 Hteo bih da pomocu PP kontakriram par clanova jer mi treba njihovo misljenje, a nisam u mogucnosti da ih koristim. Kakva je procedura sto se toga tice na forumu? Potrebno je da prodje odredjeno vreme ili odredjen broj postova? Hvala
Hteo bih da pomocu PP kontakriram par clanova jer mi treba njihovo misljenje, a nisam u mogucnosti da ih koristim. Kakva je procedura sto se toga tice na forumu? Potrebno je da prodje odredjeno vreme ili odredjen broj postova? Hvala
wooyadeen Administrator Staff member Nov 30, 2018 #2 kecman said: Potrebno je da prodje odredjeno vreme ili odredjen broj postova? Hvala Click to expand... Potreban je određen broj postova (5 u našem slučaju). Elem sada sam skinuo na 3 posta, verujem da to neće biti problem. Pozdrav
kecman said: Potrebno je da prodje odredjeno vreme ili odredjen broj postova? Hvala Click to expand... Potreban je određen broj postova (5 u našem slučaju). Elem sada sam skinuo na 3 posta, verujem da to neće biti problem. Pozdrav