SteffAirguns
Well-known member
Probaj preko tapatalk-aSamo da vidim kako da ubacim slike jer kako god da probam kaze preveliki fajl
Probaj preko tapatalk-aSamo da vidim kako da ubacim slike jer kako god da probam kaze preveliki fajl
Evo par slika nisam mogao da izdrzim pa sam novu m16 morao iskasapiti za prvi put bas sam zadovoljan kako je ispalo ofarbao sam je sistemom hidro grafikeProbaj preko tapatalk-a
Evo par slika nisam mogao da izdrzim pa sam novu m16 morao iskasapiti za prvi put bas sam zadovoljan kako je ispalo ofarbao sam je sistemom hidro grafike![]()
![]()
![]()
Sent from my WP26 using Tapatalk
Ja sam ga radio sam kuci u radionici ima iskustva oko farbanja pa mi nije bio veliki problem ima dosta videa na youtubu ako hoces mogu ti pustiti broj pa da ti kazes sta te zanimaTaj sistem oko hidrografike moze u kucnoj radinosti DIY ili mora da se nadje neko ko radi, ako moze malo vise detalja.
A ne to da me na takmicenjima neshvate ozbiljno kada se pojavimTo da ga panduri ne shvate ozbiljno!
Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Pa da radio sam jos neke klasika one maskirne a ovaj je bas za moj cefАу...овакав принт до сада сигурно није виђен