Ponovo radi bioskop

Malo po malo i eto nas opet ;)
Vidim promenio si boju, ti više nisi zeleni, a ja pozeleneo :lol:
Pošto je forum ponovo totalno funkcionalan (iako sajt nije u potpunosti), možda se može poslati jedan grupni mail svim članovima, da bi se obavestili da forum works again i da znaju novu www. adresu pošto nije ista.

Evo i mene i ja pozelenio :lol:
Drago mi je da se forum opet pokrenuo i da možemo opet raspravljat o najdražem nam hobiju :D

u samom seljenju nestao je najveci deo slika,kao i izvrsne recenzije koje su bile okacene na sajt.
slike cemo morati ili iznova da kacimo svako u svom postu sto je malo nemoguce, ili otvarati novije teme pa ponovo kaciti slike. predlog je da se slike kace na externi host,poput imageshack-a. permanentno ostaje :)
znam vreme je odmora,slabo ko ce ovde visiti ali polako, rascd sajt i forum. animirajfe ljude oko sebe i one koje poznajete da nam se prikljuce!

Pozdrav i od mene, Stefane drago mi je da si uspeo
resiti hosting, mozes postaviti i one moje recenzije
Slavije ako si sacuvao, slobodn, posto vidim da nema
na spisku.

Jedino mi se ne svidja tema foruma, ako postoji neki nacin
da se malo ulepsa, ne bi bilo lose.

Pozdrav Srki ;)

tema nije locikava, ali radim na tome. inace je bila neka avijaticarska, ali sam ja izmenjao ove slikice i gluposti.
naravno, poradicu na tome.
nazalost nijedna recenzija nije uspela da se povrati, kao i lom slika.
ako ti nije tesko, i ako ih imas sacuvane kod sebe (a nadam se da imas) pusti recenzije koje smo imali, da ih okacim ponovo. i naravno, dodacemo ih jos, uskoro, nadam se.
malo je sad zaguzvalo kod mene, slabo se ima vremena ali sve ide polako i natenane.
sa trenutnim hositngom sam vrlo zadovoljan.
udri po temi 10m, i dopuni ovo Putinkovo pisanije :)

welcome back :D

Stefane, sem onog bekapa sajta i foruma koje sam ti vec
poslao, izgleda da nemam sacuvano nista jos... mada u bekapu
koji sam ti poslao, posto je tu bio ceo WordPress bekap, moralo
bi da bude sacuvano sve ono sto je do onda pisano tamo i postavljano.

Ako negde iskopam da sam ipak sacuvao i kod sebe jos nesto sem tog
bekapa, poslacu ti.

ok. ja sam imao problem sa bekapom, gro stvari nije se dalo izvuci. pre svega dosta slika.
no nema veze, pisacemo ponovo :)

Evo polako dolaze novi članovi i treba vremena da se sve pokrene, treba samo strpljenja. Ja u nedjelju idem na Takmičenje u Mrkopalj pa ču malo da opišem kako je bilo i stavim nekoliko slićica. Neočekujem ništa jer se nisam pripremao zbog manjka vremena, očekujem samo dobro druženje. Biče i dosta sponzora nagrade su dosta skupe, dvije Gamo puške, optike, red dot dijabole i oprema. Idući tjedan možete očekivati izvještaj ;)

a lepo lepo, provedi se i za nas :) slike, utisci i ostalo se ocekuju od tebe :)
btw promovisi nas malo :mrgreen:

Users who are viewing this thread

Back