Ne dosipaj ulje na vatru. A nadam se da ti raspirivanje vatre nije cilj... Na mene je, tokom protekle dve godine, dok sam prolazio jednom (pa zatim drugom) ulicom neko (2 x neko) bacio najlon kesu napunjenu vodom. Umesto H2O, mogla je da bude H2SO4... Umesto kese sa vodom, mogla je da bude cigla ili kamena kocka, i eto mene pred vratima Sv. Petronija. I, sta? Treba li, preventivno, zabraniti najlon kese, vodu, kamen, ciglu... ?!
Postoji zakon koji regulise nasilje, povredjivanje itd., i valja ga primeniti. I to je sve. Nista od teh. uredjaja, materijala, alata itd. NE TREBA ZABRANJIVATI (to jest, nabavku i posedovanje istih). Ali, zato, ODRATI svakog pocinioca ma i najmanjeg nasilja, u porodici, na ulici itd., uvesti smrtnu kaznu i dozivotni zatvor sa PRISILNIM RADOM za svako ozbiljnije krivicno delo (teska kradja, nanosenje teskih povreda, pokusaj ubistva, silovanja itd), bez mogucnosti pomilovanja, a ne dopustati da drogirani klinac lomi drugog drogiranog klinca dok razdragani "drugovi" i "drugarice" ovaj show snimaju mob. telefonima. TO je ono sto bi zakonom valjalo regulisati i upravo TO je ono sto vajna drzava NE RADI.
Ali, pre svega treba zakonom zabraniti ORGIJANJE nasih usranih medija, koji zudno i zedno iscekuju i prizeljkuju da se neko sranje ili barem sranjce desi, pa da sa uzivanjem, sladostrasno, bruje o tome...