PR900w Gen 2

Durar

New member
Dobar dan svima,

imam jednu enigmu pa ako moze da mi pomogne neki profesionalac.
Kupio sam pr900 gen 2 i kada sam izmerio na hrono imala je oko 26 jula .
Zatim sam zamenio transfer port sa 3,5mm na 4 mm i nisam dobio nista vise snage.
Posle toga sam zamenio vodjicu opruge za dosta tezu od mesinga i opet nisam dobio nista vise jula ...
Ja sta got da uradim sve ostane isto , probao sam i puno teze diabole i opet imam cca 26 jula.

Da li neko ima ideju o cemu se radi ?

Kolega Durar, molimo te da se pre daljeg komentarisanja prvo ukratko predstaviš u temi "Novi članovi pozdravljaju", kako nalažu pravila Foruma. Hvala.

Sve dijabole najbolje lete od 255- 275m/s. Ako ti je puska 4.5mm onda si tu negde. Za 5.5mm kalibar mozda fali malo za teze dijabole. Tvoja puska ima regulator i od njega zavisi brzina dijabole. Prouci kako sve to radi prvo pa tek onda prepravljaj ako mislis da mozes. Nije sve u busenju transfer porta i pojacavanju opruge. Samo mozes da napravis jos gore ako ne znas sta radis. A nije ni za igranje sa puskom na 200 bara.

Написао је @DraganMiletic суштину. ПР900 је пушка која кошта најмање новца од свих пцп пушака, то значи да је за њену израду потрошено најмање времена и најмање материјала. Блок је танак, штедело се на све стране, ако се цев скине два-три пута вероватно ће шрафови проклизати. Шраф који иде кроз блок у "кућиште окидача" ће такође проклизати после пар скидања. Простора за нешто озбиљније баш и нема. Мој савет је да пушку користите такву каква је. Што се "тјунирања" тиче (ако желите јачу и финију пушку) најбоље је да продате пр900 и купите M16/P35 ако је новац проблем а ако није онда FX Impact или Leopard.

Glavna razlika je što kada neko drugi (ne diana) kupuje od SPA nema pravo da traži da na bloku piše "diana", "stoeger" ili neko zaštićeno ime, ali možete da izmislite svoje i da oni tako napišu. To je glavna razlika, plus minorna razlika u kundaku.

Users who are viewing this thread

Back