Pričaonica

Status
Not open for further replies.
588536b51b9216261452234814f51d3b.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dragi prijtelji, srećni svima novogodišnji i božićni praznici! Nadamo se da će ova godina biti još uspešnija od prethodne, da će biti još više kvalitetnih takmičenja i druženja. Živeli!

Ljudi, da li sam ja lud, ili je na sajtu podeseno, po meni glupo (mozda neko misli da je pametno) da se u sekciji u kojoj je pisano na neku temu, pa se pise o istoj temi, ali ne kao nastavak prvobitnog, vec kao odvojena tema (posle nekoliko dana), postovi merdzuju automatski? Ne znam, da li se uopste vide kasniji postovi kao novi, jer ih ja vidim da mi se oznacavaju kao "pracenje" (u ovom slucaju, pratim sam sebe i odgovaram sam sebi?!?), pa kapiram da te postove niko i ne vidi kao nove i ne cita. Ili, ipak se vidi kao novi post, ali se ja iz nekog razloga bojkotujem? Nemam problem ni sa tim, ali bi bilo lepo da se zna, cisto da znam kako se ubuduce postavljam.

Да ли си луд, то ће морати неко стручно медицинско лице да утврди 😂 ...
А да се постови спајају и да се самим тим не виде као нови (нема ни обавештења), то је тачно.
Ја сам указивао на то још од кад, али очигледно још није решено. Не би било лоше кад би постојала опција да одабереш да ли да буде спојено или као нови пост.

Pa slusaj, doktor kaze da jos nisam, ima tu nekih prekida u ganglijama, ali za sada je jos uvek dobro :)
Ne, ja nisam video opciju biranja, ja pisem novi post, ali se on na kraju merdzuje...ili ja negde gresim?!

Obično admin ima opciju da to podesi. U najvećem broju slučajeva merdžuju se dva uzastopna posta unutar 15 minuta. Da neko ne bi nabijao postove pišući post od jedne rečenice, jedan za drugim. Onda to skripta sve lepo spoji.

Ali merdžovanje se može isključiti, ili podesiti na tih 5-15 minuta, tako da ako napišem dva uzastopna posta ali sa razmakom većim od xx vremena, to se neće merdžovati.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Ovo vec pocinje da nervira! U poslednjih 20 dana, 5 postavljenih postova u odeljku "Springerice & CO2" (Weihrauch springerice), a od toga, msm da je samo jedan vidjen? Ne vidim vise poentu bilo kakvog pisanja?!!

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Back