Pričaonica

Status
Not open for further replies.
Molio bih da ne spamujemo temu, ali hoću i ja na večeru.

Vidi Skorpio, ja ne mogu da kamen bacim toliko daleko, jer da mogu, ne bi kupovao puške već bi gadjao kamenjem. Šta se tiče večere nikakav problem nemam sa tim, samo izabereš mesto i vreme, a ovi koji se jave naklnadno na njim ostaje da plaćaju piće ;)

ZEX said:
Vidi Skorpio, ja ne mogu da kamen bacim toliko daleko, jer da mogu, ne bi kupovao puške već bi gadjao kamenjem. Šta se tiče večere nikakav problem nemam sa tim, samo izabereš mesto i vreme, a ovi koji se jave naklnadno na njim ostaje da plaćaju piće ;)
Ne mesto i vreme , na istom mestu bacam tamo pravolinijski nema ni 70 metara kosin je nesto drugo , moze sledeca nedelja jedan dan cu izvuci nekako ...

Izvinjavam se moderatorima na mojoj greski i velikom offu , sve je moja krivica i spreman sam da snosim sankcije

skorpio, sad cu da te sankcionisem kako te nikada niko nije. dolazim na ladno pivo, pripali rostilj

Sekretaru ako želiš stvarno da ga kazniš onda moraš da povedeš i Goxy-a.

🍖🍗🥩🍗🍖🥓🥓🥩🍗🍖🍗🥩🍻🍻🍻🍻🍻🍻

Ovde te insinuacije, na viberu insinuacuje, pa one video-insinuacije... Cccccccc! Može li makar silikonska mast? Imam malo pakovanjce, čuvam za O-ringove, al pokloniću drugarima da im olakšam to što im sledi.

Gospodine Ledeni mislim da ste pogrešili. Sekretar voli da čisti cevke pa je rešio ovog puta bez balistola :lol:

Straža... pa ja sam fini gospodin čovek... pa neću da delim ćeliju sa ovim manijacima! :mrgreen:

@RTI PROPHET
Da ne bih tamo spamovao temu vise, @glock17 znam da su i RTI proizvodi i fx impact sjajne puske koje nude puno toga svojim vlasnicima. Mogu da gadjaju i uzivaju u funkcionalnosti svojih pusaka a mogu da se bave i doradom istih ako naravno imaju tu tehnicku crtu. Ali ono sto me odbija od njih najvise je taj izgled koji mi vise lici na nesto iz Hilti asortimana. Malo sam staromodan, posedovao sam i bulpup pusku i shvatio da uprkos prednostima koje ima, ipak je meni klasican izgled nekako najlepsi. Naravno pricam samo za sebe i to je samo stvar (ne)ukusa.

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Back