_Ra said:sta je konkretno problem sa njom? ja mozda i ne znam da nesto na njoj ne valja,probao tureta,uvecanje,paralaxu...? :?:marenzi said:Ja ti iz iskustva pricam za tu optiku,kad sam usao u svet pcp-a kupio sam istu tu optiku,jedva sam cekao da je prodam,a videces i sam zasto cim budes ispalio jednu kutiju dijabola.
Glock17 said:Koliko košta puška bar još pola toliko novca dati i za optiku, ako ne i onoliko koliko smo platili i samu pušku...
_Ra said:hvala na podršci kolega![]()
meni kazes?zvezdan said:ako i ti budeš pucao sa tom opremom 3 cm na 150 metara kunem se izlomiću moju opremu u komadiće a onda idem kod panija da polomim i njegovu...............
skorpio said:Ovo su dobre brzine za neregulisanu pusku ali ni blizu zaista dobrih brzina regulisane puske..._Ra said:ovo su rezultati jednog kolege koji je ne regulisanu pusku podesavanjem samog cekica,opruge kako vec hocete doveo do toga sto jeste,a sto se tice optike za skuplju nemam al ovu ne bih menjao
Nije sigurno zlonamerno. Nego uhvatio si se sa zverima u kolo, nema ti druge nego da prihvatis izazov._Ra said:meni kazes?zvezdan said:ako i ti budeš pucao sa tom opremom 3 cm na 150 metara kunem se izlomiću moju opremu u komadiće a onda idem kod panija da polomim i njegovu...............
firefox said:Nije sigurno zlonamerno. Nego uhvatio si se sa zverima u kolo, nema ti druge nego da prihvatis izazov._Ra said:meni kazes?zvezdan said:ako i ti budeš pucao sa tom opremom 3 cm na 150 metara kunem se izlomiću moju opremu u komadiće a onda idem kod panija da polomim i njegovu...............![]()
Joca said:Kada su optike u pitanju najtvrđi su Ledeni i Skorpio. Ali popuštaju polako...