Pričaonica

Status
Not open for further replies.
Hvala kolege, ali stvarno daleko je to kako pojedinci pogađaju.
@glale što se Skorpiove optike tiče prešao je magičnu granicu (po njegovim standardima) što se tiče cene, uvećanja i korektne paralakse. Znajući koliko je tvrdoglav drago mi je što je poklekao.

glale said:
:D @Goxy(ubica muva),standardno precizan.A ti rodjo,pa nije ti zao da se dijabola smrzava 100 metara? :D
Salu na stranu,lepo grupise na toj daljini.Svaka cast.
Kakvu si optiku montirao,ako nije tajna?
Rodjo nema tajne , kupio sam od mog prijatelja Goxija falkon t 503 10 -50 x 60 😃

skorpio said:
glale said:
:D @Goxy(ubica muva),standardno precizan.A ti rodjo,pa nije ti zao da se dijabola smrzava 100 metara? :D
Rodjo nema tajne , kupio sam od mog prijatelja Goxija falkon t 503 10 -50 x 60 😃

:D Auuu,rodjo,to je ozbiljno unapredjenje.Nek ti je sa srecom,da budes zadovoljan i da te sluzi bar 100godina,a posle kako bude :lol:

skorpio said:
glale said:

Da te u zdravlju i veselju služi, a uvećanje zaista impresivno. 👏👏👏😊

Ako vam je dosadno, a želite malo razonode i da vas nešto baš-baš dobro nasmeje preporučujem facebook grupe: "Airguns Srbija" i "Balkan Airguns".
Tamo ljudi s puškama prelamačama, stogerima, kometama i norikama prave grupe manje od 5cm i to na 100m, dok im je Cometa Galaxy 220 puška koja je "za'eEebala vek.." NEPROCENJIVO... 🥳 :cool:

Nažalost sam se par puta upecao, pa sam komentarisao tamo iz najbolje namere da bi se ovaj hobi približio širim narodnim masama. Ali sam se opekao pa to ređe radim. Naravno za razonodu je lepo prelistati komentare po tim grupama.

Koju ja srecu imam pa nemam taj fb😂😂😂 sto rece jedan mudar covek "samo je ljudska glupos beskonacna", sadasnja vremena to i potvrdjuju.

Dobro, kada se pametno koristi, FB može biti zanimljiv i koristan. Naravno, neki rizik uvek postoji, jer je glupost neuništiva, a sa pojavom društvenih mreža postala je još vidljivija i prisutnija. Takve sadržaje je nabolje apstrahovati i zanemariti.
Što se tiče pucačkih FB grupa, isto je kao i svuda. Jedna grupa manje informisanih i iskusnih postavlja pitanja i komentariše da bi nešto naučila, a druga grupa da bi pametovanjem prikrila svoje neznanje i nametala se kao sveznajuća pisanjem gluposti.
Na sreću, mi na forumu se trudimo da držimo neki nivo, pa ako se i pojave neki takvi, brzo odustanu i nestaju sa foruma. Naravno, svi koji žele nešto da nauče, da dele iskustva i uče od iskusnijih i komentarišu, su dobrodošli. Ja prvi se sećam koliko toga nisam znao kada sam došao na ovaj forum.

goxy said:
Nažalost sam se par puta upecao, pa sam komentarisao tamo iz najbolje namere da bi se ovaj hobi približio širim narodnim masama. Ali sam se opekao pa to ređe radim. Naravno za razonodu je lepo prelistati komentare po tim grupama.

Da me pogrešno ne shvatite:
Mislim da su pokretači te obe facebook grupe imali dobru nameru, ali jednostavno je: primitivizam, površnost, preterivanje, da nekažem bezočno laganje sastavni deo svega toga i verujem da adminima tih grupa nije nimalo lako.

Nekako imam iskustva kao i Goxy a namere su nam bile iste. Zaletim se jbg. pa kada procitam nesto nije mi jasno zasto se i trudim da nesto objasnim... Onda mi dodje neka doza sarkazma pa me neko pogresno i protumaci...
Sve u svemu mislim da vise necu da mlatim praznu slamu.

Ja sam napustio sve grupe, posto su mi neki clanovi tamo objasnjavali neke stvari koje nemaju veze sa mozgom pa sam shvatio da sam i sam idiot kad se raspravljam sa ljudima koji sve znaju i postigli su mnogo vise od nekih profi strelaca.
FB grupe su ipak pune ljudi koji spadaju u onaj deo populacije koji ima problema da popuni sv-20 obrazac ili ne zna da napise iole pismen post.

Ako se posete pucačkim FB grupama shvate kao zabava, onda se čovek može lepo zabaviti. Ozbiljan pristup ipak ne preporučujem. Naravno, da ne grešim dušu, ima tamo jako dobrih i iskusnih strelaca, ali oni često ostaju u manjini jer ih gotovo redovno "poklope" razni "stručnjaci", pa se onda oni uglavnom povlače i retko išta pišu i komentarišu.

kircan said:
Ja sam napustio sve grupe, posto su mi neki clanovi tamo objasnjavali neke stvari koje nemaju veze sa mozgom pa sam shvatio da sam i sam idiot kad se raspravljam sa ljudima koji sve znaju i postigli su mnogo vise od nekih profi strelaca.
FB grupe su ipak pune ljudi koji spadaju u onaj deo populacije koji ima problema da popuni sv-20 obrazac ili ne zna da napise iole pismen post.

Dobro si postupio. 👍 I ja ću izaći iz svih tih grupa iako nisam ništa komentariso niti se upuštao u bilo kakve raprave, jednostavno zamaraju me i zatrpavaju glupostima dok objave istinskih mojih prijatelja mi promaknu... :roll:

Kaže mi skoro jedan moj kolega: Boki, ti ne znaš da su ranije budale morale da slušaju pametne ljude. Sad je došlo drugo vreme i oni što su pametni odavno su u manjini.

Ovo jeste malo komotniji, rekao bih opušteniji i neobavezniji deo foruma, u kojem se piše slobodnije, ali ipak molimo sve članove da se uzdrže od neprimerenih reči koje mogu biti uvredljive. Ako imamo nivo na ovom forumu (a imamo), hajde onda da ga poštujemo i u "Kafani". Hvala svima na razumevanju, uprava Foruma.

Vesti iz nesvesti: :ugeek:

"Facebook grupa "Balkan Airguns" u februaru mesecu ngrađuju gasnim klipom najaktivnijeg člana. Srećno!""

Eto prilike... :D :D :D

Glock svi znamo sta ti valja ciniti...
tastaturu u ruke, kucaj, postuj, i kad osvojis gasni klip odmah ga meci u hw
greota, onaka puska a ima oprugu

Stvarno mi nije jasno kako Glock i bata Glale i dalje drže opruge u svojim puškama?

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Back