Pričaonica

Status
Not open for further replies.
Bata@glale, jel" znaš šta bi sad bila najjača fora? :)

Da dođe kolega @BadmintonBoy i puškopisom otpuca svoj pun nickname... :D :lol:

Glock17 said:
Bata@glale, jel" znaš šta bi sad bila najjača fora? :)

Da dođe kolega @BadmintonBoy i puškopisom otpuca svoj pun nickname... :D :lol:

:D Trebale bi mu dve kutije dijabola :lol: ali znajući kolegu,uopšte me nebi iznenadilo da to odradi(kad uhvati vremena) :D

Kad ispucate Aleksandrida Petronijević Hadži Nikolajević onda se javite. :mrgreen:

Joca said:
Kad ispucate Aleksandrida Petronijević Hadži Nikolajević onda se javite. :mrgreen:

:lol: Di si to iskopo čika Joco.Nisam video takvu personu na forumu :lol:
Ti ispucaj:Joca ,biće dosta :D

Ma nema šanse. Ja jedva ispucam i par solidnih grupa bez grupisanja po slovima. :D

Iza nika čika Joca se krije ona persona sa inicijalima APHN. Rođena kao prvo žensko dete u oca i majke u Staroj Grčkoj, a odlično je bacala kamena sa ramena. Nažalost rodna ravnopravnost nije bila na nivou današnje Srbije i nije mogla kao,, ono"da učestvuje na olimpijskim igrama u disciplini kamena s' ramena ona je odlučila da promeni pol i da uzme ime Joca(Čika prim.prev. :mrgreen: l) I ostalo je isklesano na kamenoj tabli da je Čika Joca bio pobednik prvih antičkih olimpijskih igara u Antičkoj Grčkoj. Tako da je on začetnik streljaštva na ovim našim prostorima :D

U banatu je joca poznat kao šri mahariši jociši i doneo je kama sutru - dopunjeno izdanje. Sam je bio instruktor.
Zbog njega su ženske štanc sodu pile i iskakale kroz prozor. (Ukradeno iz filma)

Dva instruktora Kama sutre (izvornog i dopunjenog izdanja) u retkim trenucima odmora...

jb.jpg

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Back