Pričaonica

Status
Not open for further replies.
marenzi said:
Jel imas neki predlog bar kako bi ga nazvao?

nemam pojma,al mi je bilo interesantno da gledam kroz ovo iskreno,inace ovo koristim za monokular kojim gledam pogotke na meti lukom i strelom al ovo mi je izgledalo kao extra ideja da probam

Nisam našao grupe i preciznost, ali probojnost jesam.

https://youtu.be/1Z3aYs4hH-o

marenzi said:

Pošto kamera nije sa strane nego pozadi, možda "Backshot"... :D
U svakom slučaju, izrada je jeftina i moguća i u kućnim uslovima uz vešte ruke i malo materijala...Možda i ja nabudžim nešto kad budem imao volje i vremena.

goxy said:
Nisam našao grupe i preciznost, ali probojnost jesam.

https://youtu.be/1Z3aYs4hH-o

super sto ste nasli,nadam se da ste me zapratili,inace ovo je kolega koji je pazario bigmaxa iz sabca pa je tu valjda pala i opklada dal moze el ne moze da probije crep,a mog bigmaxa ce te videti iskljucivo na meti ;)

Glock17 said:
Ovakav biber crep može da probije i jedan model springerice... ;)

ne bih znao,luk je mnogo jaca naprava od bilo koje vazdusne pa ga ne koristim za ovakve stvari vec iskljucivo za metu

evo jos jednog snimka drugara iz sabca doduse kratak je al pogadja gong lepo na 80m,sobzirom da on koristii optiku cini mi se 3-9x40,iskusniji ce znati po koncanici koja je optika predpostavljam https://www.youtube.com/watch?v=oK4dYzMrNbI

_Ra said:
Glock17 said:

ne bih znao,luk je mnogo jaca naprava od bilo koje vazdusne pa ga ne koristim za ovakve stvari vec iskljucivo za metu

Koji sad luk? :shock: Ko je uopšte pomenuo luk?
Ja nisam...A kad smo već kod luka, zaista bi bilo suludo odapinjati luk i strelu u biber crep! :lol:

Glock17 said:
_Ra said:
Glock17 said:

Koji sad luk? :shock: Ko je uopšte pomenuo luk?
Ja nisam...A kad smo već kod luka, zaista bi bilo suludo odapinjati luk i strelu u biber crep! :lol:
ja sam pomenuo luk koji je dosta ozbiljnija sprava sto se snage tice u odnosu na pcp,pa je ne koristim u crep svrhe,gore je koleka @goxy onim snimkom aludirao na to vrv da ja gadjam biber crep bigmaxom,ali mi sumadinci imamo drugaciji akcenat,a ako je ispratio snimak o side shotu tu je mogao cuti kako zvuci moj glas,a ako je i iole bacio pogled na moju temu bigmax x mogao je da vidi i da moj bigmax izgleda dosta drugacije od ovog iz snimka

Hunter69 said:
marenzi said:

Pošto kamera nije sa strane nego pozadi, možda "Backshot"... :D
U svakom slučaju, izrada je jeftina i moguća i u kućnim uslovima uz vešte ruke i malo materijala...Možda i ja nabudžim nešto kad budem imao volje i vremena.

eto ideje backshot ;)

_Ra said:
gore je koleka @Joca onim snimkom aludirao na to vrv da ja gadjam biber crep bigmaxom,ali mi sumadinci imamo drugaciji akcenat,a ako je ispratio snimak o side shotu tu je mogao cuti kako zvuci moj glas,a ako je i iole bacio pogled na moju temu bigmax x mogao je da vidi i da moj bigmax izgleda dosta drugacije od ovog iz snimka

Moram reći da nisam u toku. Jesam gledao temu o Bigmaxu, ali nisam razumeo kojim snimkom sam nešto aludirao? Iskreno, ništa nisam razumeo od onoga što si napisao. Ni o snimku, ni o akcentu.

Joca said:
_Ra said:
gore je koleka @Joca onim snimkom aludirao na to vrv da ja gadjam biber crep bigmaxom,ali mi sumadinci imamo drugaciji akcenat,a ako je ispratio snimak o side shotu tu je mogao cuti kako zvuci moj glas,a ako je i iole bacio pogled na moju temu bigmax x mogao je da vidi i da moj bigmax izgleda dosta drugacije od ovog iz snimka

Moram reći da nisam u toku. Jesam gledao temu o Bigmaxu, ali nisam razumeo kojim snimkom sam nešto aludirao? Iskreno, ništa nisam razumeo od onoga što si napisao. Ni o snimku, ni o akcentu.
izvini,kolega goxy a ne ti moja greska ispravljam post

Kolega Ra ja više volim preciznost od sirove snage. Ne gadjam dalekometno tj. uglavnom je to do 50 metara i sa stola. Ne smatram sebe dobrim strelcem, ali volim. Mada dosta kolega i distancu 50 metara smatra za lr,a i pojam preciznosti je diskutabilan, jer neko voli flašu od 2l da pogodi na 250 metara od 5 pokušaja 2 puta,a neko na 10-25 metara pakuje dijabolu u dijabolu i sam centar mete. Meni je najbitnija ponovljivost i da sam u stanju svaki put na primer na 50m da budem u nekih 30mm. Kada to budem u stanju sigurno ću težiti nečem boljem. A što se probojnosti tiče bitno mi je da dijabola bude u stanju da probije papir u koji gađam. Uff sve ovo napisah u želji da kažem da sirova snaga najčešće ne vodi ka preciznosti.I naravno me interesuje kako će se kral pokazati kod nas, ali za sada nisam naišao na nešto konkretno.

goxy said:
Kolega Ra ja više volim preciznost od sirove snage. Ne gadjam dalekometno tj. uglavnom je to do 50 metara i sa stola. Ne smatram sebe dobrim strelcem, ali volim. Mada dosta kolega i distancu 50 metara smatra za lr,a i pojam preciznosti je diskutabilan, jer neko voli flašu od 2l da pogodi na 250 metara od 5 pokušaja 2 puta,a neko na 10-25 metara pakuje dijabolu u dijabolu i sam centar mete. Meni je najbitnija ponovljivost i da sam u stanju svaki put na primer na 50m da budem u nekih 30mm. Kada to budem u stanju sigurno ću težiti nečem boljem. A što se probojnosti tiče bitno mi je da dijabola bude u stanju da probije papir u koji gađam. Uff sve ovo napisah u želji da kažem da sirova snaga najčešće ne vodi ka preciznosti.I naravno me interesuje kako će se kral pokazati kod nas, ali za sada nisam naišao na nešto konkretno.
samo kazem da sam strelac a ne razbijac crepova,a za krala cekam lepse vreme pa ce i biti snimaka,inace ,nzm kolko je ko upucen al bice regulatora za krala od dobavljaca po nizoj ceni,pa cemo malo i obuzdati zver i poradidi na konstantnosti(bar u mom slucaju)

Glock17 said:
Bata@glale, jel" znaš šta bi sad bila najjača fora? :)

Da dođe kolega @BadmintonBoy i puškopisom otpuca svoj pun nickname... :D :lol:

:eek: У бре! Где ме нађе. Можда некад и пробам, али за сад не смем да прихватим изазов. ;)

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ne sumnjam da bi to mogao da odradi, smo bi mu trebala kutija dijabola minimum.

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Back