Pričaonica

Status
Not open for further replies.
Dragi kolega@Dejan1990,
ako ti jednom Milenku Sebiću napišeš:"voleo bih da vidim ćime imaš ti da se pohvališ "kolega"???".
Onda bih ti mogao svašta napisati...Ali recimo da bi ti bilo pametno da malo proguglaš materiju...
P.S.
Jbt,da takvo pitanje postaviš jednom šampionu,reprezentativcu,nacionalnom rekorderu...evo sad ću proliv dobiti

Mane kouč said:
Dejan1990 said:
Sebic said:
Evo i ja da ubacim jedanu šampionsku prepisku.
21c2a0f9f66276e67da6a739d2cdb9ad.jpg
6b31d41dfbc4cf742d967d22402d406a.jpg
a858efa9d37b664a29ec6136f1d827b2.jpg

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Posto vidim da pokusavas da me ismevaš voleo bi da vidim ćime imaš ti da se pohvalis “kolega”???
"Kolega" mene samo zanima na kojoj si ti to Olimpijadi kao dete bio

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Mislim da je bila 2008-2009 godine
Potrazicu knjižicu koju smo imali kao takmicari... Možda je i bila Školska Olimpijada ali nisam siguran

Dejan1990 said:
Mane kouč said:
Dejan1990 said:
Posto vidim da pokusavas da me ismevaš voleo bi da vidim ćime imaš ti da se pohvalis “kolega”???

Potrazicu knjižicu koju smo imali kao takmicari... Možda je i bila Školska Olimpijada ali nisam siguran
Pa eventualno na skolskoj ili seoskoj si i mogao da budeš, ali to se tako napiše, a ne da ljudi pomisle da si stvarno ozbiljan

Mane kouč said:
Dejan1990 said:
Mane kouč said:

Pa eventualno na skolskoj ili seoskoj si i mogao da budeš, ali to se tako napiše, a ne da ljudi pomisle da si stvarno ozbiljan

Ti si se osetio uvredjenim sa moje strane pa zato pišeš tim”visokim”tonom?
Ili samo širiš krilca pred drugarima?

glale said:
Dragi kolega@Dejan1990,
ako ti jednom Milenku Sebiću napišeš:"voleo bih da vidim ćime imaš ti da se pohvališ "kolega"???".
Onda bih ti mogao svašta napisati...Ali recimo da bi ti bilo pametno da malo proguglaš materiju...
P.S.
Jbt,da takvo pitanje postaviš jednom šampionu,reprezentativcu,nacionalnom rekorderu...evo sad ću proliv dobiti
Moje dužno postovanje kolega, sve ja te šampione poštujem i cenim ali ne dozvoljavam nikakvo vredjnje od “velikih šampiona” ja nisam taj koi se udvara “Sampionima” koji pokušavaju da spuštaju druge kolege.
Na slici gde je moj kometar piše da sam kao dete bio na olimpijadi...

Proka said:
goxy said:
Nego šta mislite o Cometa hladno kovanim takmičarskim cevima.

Screenshot_20210322_203032_com.facebook.katana_edit_447086537153654_copy_491x890.jpg
Gadne su ove dijabole... Habaju cev vise nego 7,62x39... Ali Cometa je iskovala cev, i to na hladno i doskocila problemu.. Mac maco.. :cool:

Mujo kuje kometu po mJesecu...mac, mac, maco Kuglo... :D :D :D

Dejan1990 said:
Mane kouč said:
Dejan1990 said:

Ti si se osetio uvredjenim sa moje strane pa zato pišeš tim”visokim”tonom?
Ili samo širiš krilca pred drugarima?
Smešan si, momče! Drugo ti i ja ne možemo biti kolege nikako, moj propust, uzivaj i pokušaj da naučiš nešto od šampiona biće ti korisno.

Glock17 said:
To što deca mogu da te razočaraju, pa to niko ne može, ko ih i izmisli... :D
A to su ti ove nove kurč... generacije, sta da ti kažem, niti znaju niti zele da nauče, ali vole da se kur... i misle da su jači od drugih. Pritom osnovno ne urade, da malo prelistaju, sa kim ulaze u raspravu i slično,da možda mogu nešto i da nauče od tih ljudi nego odmah gassss

Možemo organizovati neku seosku, nije problem, a posle ćemo i na pravu, kad vidim ko kuva najbolji gulaš

A ne, ne gulaš... Samo teletina ispod sača, eventualno jagnjetina, ipak je to olimpijada nije šala... :cool:

Ma bre meni je bitno da je olimpijada. Jel disciplina kuvanje gulaša ili teletina ispod sača?Pitam da bih mogao da počnem sa pripremama.

Dejan1990 said:
Sebic said:
Evo i ja da ubacim jedanu šampionsku prepisku.
21c2a0f9f66276e67da6a739d2cdb9ad.jpg
6b31d41dfbc4cf742d967d22402d406a.jpg
a858efa9d37b664a29ec6136f1d827b2.jpg

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Zaista impresivan rezultat, svaka čast kolega. 👏 🤗

Jel' to puška sa ili bez regulatora pritiska? 😃

skorpio said:
beretta said:
Apelujem na moderatore da otvore novu temu u koju treba prebaciti određene postove....ovo vise nije ni za kafanu ni pričaonicu.
Npr da se zove, Najlepse bajke sveta, Bajke za laku noć, Avanture Barona Minhauzena.

Tako je , jbt , sta sve procitah , uf uf , mnogo puta sam pucao i mnogo puta sam uzivo prisustvovao pucanju ali ovako dobre rezultate ne videh u zivotu ...
mozda zato sto nisi pucao iz krala kolega :D salim se.... mogu ti reci samo da podcenjujes krala i previse,moze to da bude i solidna puskica,da preskoci artemis m16 u svakom slucaju,nemoj da me shvatis pogresno samo molim te ;)

Ako na mene mislis nisam krala pominjao , niti imam ista protiv te puske a svakako sam spreman da koliko sutra ja i ti sa publikom pucamo na 50 i 75 metara naravno u smesnih 200 evrica ako smes ...
Svako sa svojom puskom ...

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Back