Pričaonica

Status
Not open for further replies.
Šta znam, više mi se sviđa ovaj bipod što je Darko testiro na DrmDrm kanalu, samo ga "uštineš" za cev i nema da mrdne...☝😊

Zezajte, zezajte samo... :D

A mene više brine da li taj bipod ide samo na takmičarske hladno kovane cevi kao što su kometine, ili može i na ove obične kao što su: waltherove, weihrauch, fwb, anschutz itd??? :p

Pa postavlja se pitanje svrhe montiranja ovoga na cev koja nije takmicarska. Kad je cev losa, nema tu pomoci.. Cevi koje nisu hladno kovane, tj. koje su vruce kovane ce deformisati bipod.. Zato sto su vruce.

Čuj "zajebancije" ??? :shock:

Bata @Proko ovo je da nepoveruješ!?
Njemu su zajebancije hladnokovane i vrućepresovane takmičarske cevi??? :shock: :x

Čika Joco posle kad budeš grdio, samo da znaš da ja nisam kriv... Ja samo volim gasne klipane. Proka I Glock maltretiraju drugu Decu... Nisam ja 😁🤠😁🤠😁

Ja bih onda bio mangup, pa bih tamo njima rekao u lice sve to. Koja je dalja poenta ovoga? Lepo tamo njima sve recite šta imate i nemojte više ovaj forum koristiti za to. Ozbiljan sam.

Nisam se oglašavao jer mi se ne dopada sve ovo i neću da učestvujem u tome, ali moram da kažem da se na toj grupi niko nije oglasio čak i kada su optužili Goksija ni krivog ni dužnog da na forumu olajava iza leđa Balkance. Ja bih jasno i glasno rekao "Ja sam taj ili jedan od njih, Goksi nije kriv". Pod uslovom da sam član njihove grupe, naravno.

Glock17 said:
Kakve to ima veze sa bipodom?

Glock17 said:
Šta znam, više mi se sviđa ovaj bipod što je Darko testiro na DrmDrm kanalu, samo ga "uštineš" za cev i nema da mrdne...☝😊

Ovakve veze ima između ostalog. I ne samo to. Poslednji put lepo molim da se prestane sa ovakvm stvarima ovde i da se ovaj forum više ne (zlo)upotrebljava za lične animozitete ili prepucavanja. Između sebe svako od nas može da misli šta hoće, ali javno koristiti forum za takve stvari više neće biti tolerisano. To je sve što sam imao da napišem uz temu https://airguns-srbija.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=1581 tako da više neću odgovarati šta, zašto, kako, zbog čega. Dovoljno je jasno.

Ne znam kako Vi, ali ja od danas na forumu isključivo komuniciram smajlijima, dobro možda i poneki gif...🤐

FB_IMG_1617032821095.jpg
Stigla optika od Sandra, optisan evx 6-24x56. Strašna stvar. Na slici je par materijalnih stvari koje su mi trenutno najdraže. Inače sa Sandrom je bilo zadovoljstvo trgovati, čovek na mestu. Apsolutno sve pohvale

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Back