Pričaonica

Status
Not open for further replies.
Ja sam fan 7mm remington mag.
Leti ravnije, brzi jei ima vise energije, jbg jedino udara kao malko jace. :)

Fileee said:
Sad bih napisao zasto ga volem, ali politika je zabranjena 😂 Salim se, naravno da ne verujem u tu zvanicnu verziju price...

:) :) :) Nije valda da pričamo o onome o čemu mislim da pričamo :) . MIslio sam da je bio u pitanju .223

https://ibb.co/QY9NqvG

Malo vedrije teme od kradje vode iz dvorista. Pricam ja malopre sa caletom preko telefona i fazan pocne da kresti bukvalno mi probio bubno opno. Kaze cale, cekaj sekund zove me svaki dan da mu bacim hleb, nece da prestane da kresti budi komsije. Ja u neverici, reko ne zajebavaj cale da si ih navadio u sred Jerkovica i glavne ulice kod pijace da kreste i dozivaju te da im bacas sa prozora hleb. Kaze ma nije to nista, pre neki dan koka poletela htela do mene do drugog sprata da dodje i sleti na sims, ja brze bolje zatvorio prozor, gde kaze da udje jel si lud da se uplasi u stanu i razlupa pola kuce. Jake su to ptice kaze cale hahahhaa, ja umro od smeha. Snimice sutra klip kako kreste i dozivaju ga, pa cu postaviti. Brace Jerkovic glavna ulica kod pijace......

Glock17 said:
Žuta supa u najavi... 😋 🤗 :D

Hahaha, ne bih ja to tako mogao nikada... Zato sam i odustao od cele price jer sam ja to zamisljao mnogo drugacije. Sunjanje, prikrivanje, tragovi u snegu, pa onda vrhunske optike i kalibri sa polozenom putanjom zbog daljine od preko 300-400 metara... A ne ovo sto je kod nas, sve se desava do 100m, neretko na 30 i 50m za sta mi uopste ne treba nikakva optika. Gleda te onim lepim okicama, uopste se ne plasi jer si je pre toga hranio na odredjenim mestima i kao ja sam sada dosao nesto da odstrelim. Pih... Nema tu onog osecaja i cari, a mislio sam da ima. Lepse mi da ih sve gledam kako mi setaju oko dvorista. Srndacu zviznem, on podigne glavu, pogleda me i nastavi da brsti dole nesto... I sve to do 50m.

https://youtu.be/PrYcCOaX6FU

Sto li je ovom batici grupa toliko ogromna na 100 jardi, kada je na 50 jardi pravio 1cm... Ovom liku donekle i verujem i mislim da ne lazira, plus je prijatan, prirodan, ne izmotava se i ne smeje vestacki. Prijatno ga je gledati.

Tako je to kad snimas a kad stavis sliku na FB grupa ne moze biti vise od 1cm bez obzira na daljinu

Legenda, ja sam ga zvao kod mene u goste da dodje o svom trosku ali kaze ne moze, u velikom je projektu gadja uz ruke na 300m rovce na kompostistu, naravno bez optike da bi imao dao 50-50 sanse

Dali ovi ljudi znaju da daljinu možemo da procenimo na osnovu trenutka udara u metu I trenutka opaljenja. Ovo je na nekih 30tak metara plus minus 2

TexWiller said:
Dali ovi ljudi znaju da daljinu možemo da procenimo na osnovu trenutka udara u metu I trenutka opaljenja. Ovo je na nekih 30tak metara plus minus 2

Kako da zna kad je očigledno neki američki uličar bez dana Čkole, povremeno zaposlen na sređivanju travnjaka, uz to voli oružije i hobi mu je gađanje mrmota na 100 yardi sa gajbice za paradajz, naravno sve dokumentovano snimkom na YT, nema laži nema prevare... :D

Najzad se na našem tržištu pojavila puška koja može rame uz rame da stane Cometi 220 Galaxy!

Zove se kratko i jasno: Stoeger RX-5 🥰

..Ne samo da je RX-5 bezobrazno bacio rukavicu u lice pomenutoj Cometi, nego je postavio i rekord YT-a napravivši grupu od samo 11mm na 20m, za razliku od kometinih skromnih 16mm, i tako polako ali sigurno kometu ostavlja u retrovizoru slave da lagano pati i kaska za njim, a sebi krči put kao puška koja je uspela da pomuti račune jednoj legendarnoj 220-ki. 👊😎

https://ibb.co/fdzmnGJ

Ko ce biti ovaj fini cika sa slemom od nas ovde na forumu za koju godinu? 💣 U stvari on je samo radnik :lol:

Ova tema bi imala poentu da neko zapravo testira obe puške, a ovako je puko posprdavanje i realno joj nije mesto ovde. Sve najbolje!

Glock17 said:
Najzad se na našem tržištu pojavila puška koja može rame uz rame da stane Cometi 220 Galaxy!

Zove se kratko i jasno: Stoeger RX-5 🥰

..Ne samo da je RX-5 bezobrazno bacio rukavicu u lice pomenutoj Cometi, nego je postavio i rekord YT-a napravivši grupu od samo 11mm na 20m, za razliku od kometinih skromnih 16mm, i tako polako ali sigurno kometu ostavlja u retrovizoru slave da lagano pati i kaska za njim, a sebi krči put kao puška koja je uspela da pomuti račune jednoj legendarnoj 220-ki. 👊😎

:lol: :lol:

Probao sam je ja na brzaka, onako iz ruke na 10m. Sta znam, mislim da je 220 bolji proizvod u svakom smislu i za nijansu preciznija. I ova je bila strasno precizna na 10m da se razumemo, fleka od grupe. Puska je laksa, tanja, i elegantnija od ostalih na trzistu. Prava zabarska beretica, kao njihove preskupe sacmarice. E sad za trajnost nemam pojma, prvo da pokusam da sahranim ove moje Comete.

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Back