Ljudi, mi pricamo o 15k dinara, ili eventualno 16k za koliko ce vam dati Cometu 220 na popustu. Ja se stvarno izvinjavam, ako nekoga uvredim, ali u 2021 godini 15k dinara je bedna para i nikakva kupovna moc. To vam je ono, hajmo u Tempo ili Lidl da nakupujemo namirnice za kucu i porodicu jednom nedeljno... Stavimo neko meso, ulje, dva korneta jaja, nesto zamrznuto, mleko, sok, toalet i prasak. Mislim, razumete sta hocu da kazem. Smesna para, koliko je generalno zivot postao preskup. O racunima i raznim izmisljenim porezima koji skidaju kozu sa ledja necu ni da pricam. Zimus gledam racun za struju od 14.500 i dodje mi da zaplacem kao malo dete. U tom racunu citam razne stavke koje placam, pola ni ne znam sta je, a televizor nemam u kuci 15 godina!! Ispao racun za struju 68 procenata, a ostalo budalastine. O cemu mi ljudi pricamo, pa ko je napravio te puske za 15k i kako se to nekome isplati. I verujte da su jako precizne. Neka traju dve godine koliko je zakonska garancija za fiskalni, ja cu prvi da ih bacim u kantu ili naravno poklonim nekom detetu i kupim drugu, pa sve jovo nanovo.
Da li su svabske puske koje Glok i jos neko od nas ima bolje i kvalitetnije? Naravno da jesu, to ne treba ni porediti. Da li su te puske ipak precenjene, kao sto je FX od 2 soma evra, a danas brdo nekih kineza, turcina, spanaca isto prave 1cm na 50m i to sve za oko 500e, sigurno da jesu precenjene itd. E sad ima i druga strana medalje, ako je Glokova svabska W. puska da kazemo vecna i za sva vremena uz menjanje potrosnih delova, onda je moguce da je cak i jeftinija solucija na 25-30 godina, nego kupovati ove jeftine na par godina itd. Itd. Avaaj, ima tu mnogo stvari i treba gledati iz mnogo uglova.