Pričaonica

Status
Not open for further replies.
Moj poslednji post. Ko veruje veruje. Rx5. Na 25m sa 4x stoeger optikom sa resta sa dijabolama od 500din. Strelac Lalović, ko ne veruje šta da radim. 😔
received_204847338220418.jpeg
received_516774572904827.jpeg

Dobar rezultat dotičnog gospodina, da nije tih flajera bilo bi još bolje, mada je i ovako dobro. 🤗

TexWiller said:
Moj poslednji post. Ko veruje veruje.

Daj ne zezaj bre. :roll: ;)

I jebiga , tema stoger morala u kafanu , treba napraviti tabelu o kojim puskama sme da se pise van kafane ...

ostavimo pusku po strani za momenat, jel ono otisak sitne sajbne sa mlina za meso ne gornjoj slici?

postovani kolega tex
Kircan malo ti je nekorektna ta konstaracija, očigledno si se svrstao na stranu onih kojima je ispod časti analizirati budžet puške. OK su casa su regula. Ja se više neću oglašavati na forumu, a i dalje ću ga pratiti jer ima šta da se pročita itekako. Pozdrav
Kao prvo i sam znas da na ovom forumu moze slobodno da se pise za razliku od reklamnih grupa na FB, ovde moze da se slobodno diskutuje i razmenjuju misljenja, ja sam izneo svoje, ti si izneo svoje, po meni tu nema nikakvih problema. To sto neki ljudi kritiku neke puske shvataju licno, da li zbog ineteresa ili neceg drugog zaista nije moj problem.

Kircan,, nije problem što si izneo mišljenje, nego što si zatvorio raspravu sa svojim mišljenjem sa aspekta više sile. Dao si suma sumarum potpuno nekorektan sa aspekta administratorske pozicije, kao vis legis. Kao tvoje lično mišljenje je potpuno OK. Kao konačni zaključak rasprave nije, jer ja uz svo poštovanje koje imam prema vama nisam prihvatio da vi određujete meritum, I dajete kvalitativne presude

Volim ja tako da se frljam :) Lepo zvuči i ljudi neće s budalom da se raspravljaju :) . Može i tako a može i alea lupus est :D
Bonus penis pax in domus ( domo ) -

Na žalost , nije moguće . Moram da se pravim pametan , to mi je u opisu posla :=). A i rasprava je bila pomalo Ad hominem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted:

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Back