Pričaonica

Status
Not open for further replies.
sve ispod 0.5L je uvreda za covecanstvo i naucni metod. svaki covek zna koliko mu je piva dosta, 5,6,7-12 a kad prebacis na male flase nastaje panika

TUGA!!! E' BAŠ JE NEĆE!!! 😥

Našu skakačicu u dalj Ivanu Španović delilo svega 6cm od medalje!!! 😞😓😢

Imam jedno pitanje, mozda ce za neke biti glupo. Da li se isplati raditi poliranje unutrasnjih delova prelamaca kada se puska vec koristila, ili se to radi iskljucivo kada je puska nova i nema jos nikakve riseve po cilindru i ostalim delovima koji se poliraju? Hvala...

Glock17 said:
........... delilo svega 6cm od medalje!!! 😞😓😢

Jbg...........skočila je ona 7m, za nas je šampionka ❤️
Otud ona stara -
"to malo što fali, devojci sreću kvari".

sash said:
Glock17 said:
........... delilo svega 6cm od medalje!!! 😞😓😢

Jbg...........skočila je ona 7m, za nas je šampionka ❤️
Otud ona stara -
"to malo što fali, devojci sreću kvari".

Tako je bata @sash, pa onda nek' neko kaže da je 6 santimetara malo... ☝😂

Jel zna neko koji je ovo model 22lr?
Vlasnik kaze da je anšicova ali ne mogu da nadjem nista slicno

Attachments

• IMG-cc4af3fb4b8d3b15c491e616fc0da686-V.jpg
    IMG-cc4af3fb4b8d3b15c491e616fc0da686-V.jpg
    42.9 KB · Views: 1,507
Iskreno ne znam i nisam vidio ni jedan anshutz sa tubularnim magazinom . Najviše mi liči na neki marlin . Na kraju je ipak model stivens 53d ?

Ne poklapa mi se ni jedan model, ako malo zumiras sliku vidis ovo ispod cevi i kod obaraca ima neka kao kocnica
Lici mi na savege model 3 al opet nije on, nema takav kundak i drugaciji je bolt

Attachments

• IMG-cc4af3fb4b8d3b15c491e616fc0da686-V.jpg
    IMG-cc4af3fb4b8d3b15c491e616fc0da686-V.jpg
    75.5 KB · Views: 1,430
Pa ova tuba napred ispod cevi je tubularni magazin ? Zar ne ? Pa pregledao sam i našao sam jedan stivens 53 d koji ima ovu kočnicu na štitniku , ali ima drugačiji tubus . Biće da je rađena puška od nekoliko . Ja sam prvo pomislio da je savadge ali bolt se baš baš razlikuje

Ne više od 150 evrića . Ne znam do kad je stivens a od kad savage i kolko je stara . Ali nisam siguran da bih dozvolu potrošio na nju :) Ima brno2 pušaka za par stotina evra ...

To je najbolje :) I koristi neku club municiju rw eley normalne cene da vidiš kako se ponaša, nemoj da samo može sa teneksom od 40 din da grupiše :)

Ajde lebati kad budeš video javi koja je to puška ( valda piše u oružnom listu ) . Pregledah skoro sve anshutze čak i one koje su radili u saradnji sa savageom i ne nadjoh ništa sličnije od stivensa 53d ovoj pušci ( pre savagea brend) . Živo me zanima

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Back