Problem fx pocket hronograph

Vladapk

Active member
Molim za pomoc, ako neko poseduje ovo sokocalo nek se javi na pp, imam problem sa povezivanjem, uredjaj je uparen sa telefonom, al nije povezan, kako i zasto? Ja neznam, vec tri dana mucim muku, svaka pomoc je dobro dosla.l

Da li je aplikacija radila normalno, pa sada neće, ili ne može da se konektuje nakon instalacije?
Može biti nekoliko razloga, pa probaj sledeće:
1. očisti keš FX Radar aplikacije, pa probaj ponovo,
2. deinstaliraj pa ponovo instaliraj,
3. uključi bluetooth na telefonu, nađi FX aplikaciju, prekini vezu, pa ponovo konektuj,
4. proveri podešavanja aplikacije, da li je podešena ispravno snaga puške (u opciji Profiles)

Probaj, pa javi.

Idi do nekog ko ima radar i ko može da ti objasni uživo ili da proveri radi li ta sprava.

Jesi li probao ono što smo pričali da instaliraš aplikaciju na drugi telefon i probaš? Ako radi, onda je do tvog telefona, ako ne radi, onda je do hronija.

Onda je do telefona. Nekompatibilnost sa bluetooth-om, samim adapterom ili verzijom.

Problem je i dalje prisutan, ali ima napretka, malo je delikatno objasniti ali pokusacu. Telefon je i dalje ne povezan sa uredjajem, ali preko aplikacije vrsi merenja, to nije hteo ranije a razlog je nacin montaze tj smer uredjaja, kada je taster ukljucenja okrenut ka strelcu tada radi, kada je kontra ne radi, uredjaj i dalje ne dozvoljava da se podese parametri, profil, ali i ovako sam zadovoljan radi posao. Eto mozda nekome koristi

Naravno, strana na kojoj je taster za uključenje/isključenje uvek mora biti okrenut ka strelcu, jer samo tako meri, zato što predajnik u tom smeru upućuje mikrotalasni snop. Nisam se setio da to pomenem, misleći da se podrazumeva. Ali dobro, bitno da si pronašao uzrok i da sada radi, makar u meri da vrši čitanje i prikaz rezultata, što je i najvažnije.

Zaista čudan problem, aplikacija dozvoljava kreiranje profila i bez hronografa. Ja sam profile napravio i pre nego sto mi je stigao hronograf posle samo izmenio brzine dijabole. Ako u aplikaciji ocitavas brzine onda je hronograf povezan. Koji telefon koristiš?

Telefon je redmi note 9t verzija,12.1, jako cudan problem skroz jedinstven. ja sam presrecan sto uopste radi, mnogo nerviranja i izgubljenog vremena, bitno je da meri brzinu, za sad dosta

Ja imam isti taj telefon koji koristim za strelok i fx radar jer na mom huawei p40 pro ne rade navedene aplikacije. I meni recimo na redmi note 9T radi fx radar bez problema :)

Users who are viewing this thread

Back