Furioso said:Druže, prvo nisi pročitao pravila foruma, nisi se predstavio, samo si postavio oglas. Meni lično nije jasno da neko kupi pušku, a posle 3 nedelje nema novca i hoće da je proda. Ali ajde, možda ja to ne razumem. Inače, da si čitao forum video bi da Grof to radi gratis, mislim žigosanje.
Furioso said:Ja nisam komentarisao cenu. Naravno da ne radi Grof žigosanje, ali kao uslugu će ti odraditi gratis jer je to bila njihova obaveza. Moj rodjak je upravo to sa Grofom odradio pre 10tak dana i ispali su max korektni.
sash said:Mislim da je vreme da se uvede jos jedno pravilo foruma, da se.ne moze postavljati oglas kao novi clan , vec da je potreban odredjeni broj postova kao preduslov. Clan sam nekih foruma gde je to praksa i to je sasvim korektno i svrsishodno. Broj postova je na Adminu da odluci , da li ce to biti 10. , 20 ili vec neka brojka ,
sash said:Mislim da je vreme da se uvede jos jedno pravilo foruma, da se.ne moze postavljati oglas kao novi clan , vec da je potreban odredjeni broj postova kao preduslov. Clan sam nekih foruma gde je to praksa i to je sasvim korektno i svrsishodno. Broj postova je na Adminu da odluci , da li ce to biti 10. , 20 ili vec neka brojka ,
I jos nesto ,
Furioso ti je sasvim pristojno predocio sta si preskocio , a ti si se poneo drsko kao neko ko je tek postao clan ( iz interesa prodaje ) i znao da odgovoris samo opet na isti nacin. Da sam.admin ovo bi bio zuti (prvi) karton. To nije lepo.
Svako dobro.
sash said:I jos nesto ,
Furioso ti je sasvim pristojno predocio sta si preskocio , a ti si se poneo drsko kao neko ko je tek postao clan ( iz interesa prodaje ) i znao da odgovoris samo opet na isti nacin. Da sam.admin ovo bi bio zuti (prvi) karton. To nije lepo.
Svako dobro.