Prodajem Hatsan 135 5.5 Cal-nov

Druže, prvo nisi pročitao pravila foruma, nisi se predstavio, samo si postavio oglas. Meni lično nije jasno da neko kupi pušku, a posle 3 nedelje nema novca i hoće da je proda. Ali ajde, možda ja to ne razumem. Inače, da si čitao forum video bi da Grof to radi gratis, mislim žigosanje.

Furioso said:
Druže, prvo nisi pročitao pravila foruma, nisi se predstavio, samo si postavio oglas. Meni lično nije jasno da neko kupi pušku, a posle 3 nedelje nema novca i hoće da je proda. Ali ajde, možda ja to ne razumem. Inače, da si čitao forum video bi da Grof to radi gratis, mislim žigosanje.

a ti si procitao sve na forumu druze isto pise da ako ti se nesvidja sadrzaj oglasa da produzis dalje sto se tice dali razumes ili ne da neko kupi i prodaje to je tvaoja stvar puska je legalna i nova nema skrivenih mana jel puska moze da se pogleda i vidi stanje nemam sta da krijem ja sam naveo zasto je prodajem. razlog posete foruma je da vec kad prodajem pusku ponudim pravim ljubiteljima vazdusnog oruzija svako ima svoje misljenje tako i ti i ja. inace grof neradi to jel nema prava jedini ko ima prava da zigose oruzije je zastava kragujevac i tu informaciju su mi bas dali u grofu.

Ja nisam komentarisao cenu. Naravno da ne radi Grof žigosanje, ali kao uslugu će ti odraditi gratis jer je to bila njihova obaveza. Moj rodjak je upravo to sa Grofom odradio pre 10tak dana i ispali su max korektni.

Furioso said:
Ja nisam komentarisao cenu. Naravno da ne radi Grof žigosanje, ali kao uslugu će ti odraditi gratis jer je to bila njihova obaveza. Moj rodjak je upravo to sa Grofom odradio pre 10tak dana i ispali su max korektni.

i ja sam zadovoljan uslugom kod njih ali nazalos nisam tada kada sam kupio pusku dobio tu informaciu da mogu oni da mi urade

Mislim da je vreme da se uvede jos jedno pravilo foruma, da se.ne moze postavljati oglas kao novi clan , vec da je potreban odredjeni broj postova kao preduslov. Clan sam nekih foruma gde je to praksa i to je sasvim korektno i svrsishodno. Broj postova je na Adminu da odluci , da li ce to biti 10. , 20 ili vec neka brojka ,
I jos nesto ,
Furioso ti je sasvim pristojno predocio sta si preskocio , a ti si se poneo drsko kao neko ko je tek postao clan ( iz interesa prodaje ) i znao da odgovoris samo opet na isti nacin. Da sam.admin ovo bi bio zuti (prvi) karton. To nije lepo.
Svako dobro.

sash said:
Mislim da je vreme da se uvede jos jedno pravilo foruma, da se.ne moze postavljati oglas kao novi clan , vec da je potreban odredjeni broj postova kao preduslov. Clan sam nekih foruma gde je to praksa i to je sasvim korektno i svrsishodno. Broj postova je na Adminu da odluci , da li ce to biti 10. , 20 ili vec neka brojka ,

naravno...........

sash said:
I jos nesto ,
Furioso ti je sasvim pristojno predocio sta si preskocio , a ti si se poneo drsko kao neko ko je tek postao clan ( iz interesa prodaje ) i znao da odgovoris samo opet na isti nacin. Da sam.admin ovo bi bio zuti (prvi) karton. To nije lepo.
Svako dobro.

ja jesam pogresio, sto se nisam predstavio, ali i nigde ne pise da ne smem da se postavi oglas ako se ne predstavis, nisam imao nameru nikoga da uvredim time , samo smatram da je dobra ponuda i da treba da ode u prave ruke kod pravih ljubitelja vazdusnog oruzija,

Ne bih nikog da vredjam, ali mislim da forum nije isto sto i mali oglasi, pa je zato red da se prvo predstavis, predstavis pusku i onda ponudis pravim ljubiteljima.
Nisam siguran da li poruke kucas sa mobilnog ili kako vec, ali pre slanja treba barem baciti pogled kakve su recenice, velika i mala slova....ti covece kao da pises sve u jednom dahu.

Ja sam kupio Hatsan Vp kod Grofa MBM i kada sam registrovao pusku (policiska stanica Beograd/Stari grad) nije bilo reci o zigosanju, ali to sam i napisao u odgovarajucoj temi. Tako da ti je moj savet da prodas pusku jeftinije, a mozda neka druga policijska stanica novog vlasnika nece maltretirati sa tom procedurom. Ocigledno zakon tumaci kako hoce svaki nacelnik policije....bruka i sramota :(

sash said:

Moj propust, apsolutno se slažem sa svakom reči koju si napisao. U svoju odbranu mogu da kažem da sam posle apdejta tražio najbolji način da se to pravilo forsira a da to ne zbunjuje nove korisnike :ugeek:.

Biće ispravljeno.

sash said:
I jos nesto ,
Svako dobro.

I sa ovim se apsolutno slažem. mare.gyk može da krene ponovo posle predstavljanja. Nadam se da će ovaj put to uraditi malo kulturnije.

Users who are viewing this thread

Back