Prolećni skup

Danas urađen kratak pregled, imamo 5-6 ramova na 50 m i isto toliko mogu da postavim na 25m
Recite koju daljinu želite osim 25 m da ubacim još koji ram.
U dogovoru sa drugarom, biće nešto jeftinih dijabola od HN-a u ponudi pa ako nekog bude zanimalo može da pazari.
Bice obezbeđene 2 manje bice sa vazduhom na 210 bara. Naši kompresori ne pune više.
Početak skupa 10h.
Strelište nam je na raspolaganju ceo dan.
Ja ću da dođem malo ranije da postavim mete.
Ko porani dobrodošao je.
Za sve informacije sam tu +381656550455
Ako se ne snađete oko lokacije zovite.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ja bih da se nadovežem, da će biti još 2 boce 10 i 12l na oko 300bar,a znam da drugari donose još vazduha. U suštini što se tiče opreme biće dovoljno svega. Sada da pređem na deo koji mene najviše muči :D, a to je 'iće i piće. Mislim da bi bilo ok da svako ponese po malo gurmanluka za roštilj i nešto osvežavajućih bezalkoholnih napitaka. Naravno nije obavezno, ali i da taj bitan segment našeg skupa regulišemo.
Vidimo se!

:lol: Pa mislio sam ja, a ako već imaš ponesi ti.
Plastične čaše, tanjire, viljuške, noževe, salvete i kese za smeće mislio sam ja da donesem.

I ja cu poneti punu bocu 7 l, neki hroni ili 2 , daljinar , neki gong , sto stolicu , nekoliko vetrokaza , naravno nesto za klopu i pice , ako jos nesto treba pisite

goxy said:
:lol: Pa mislio sam ja, a ako već imaš ponesi ti.
Plastične čaše, tanjire, viljuške, noževe, salvete i kese za smeće mislio sam ja da donesem.

:D Nemam,ali racunaj da cu doneti.
I sto rece rodja,napisi ako jos nesto trebam poneti :)

ja cu poneti sebe, brata , gorepomenuti sto, nesto meta par pusaka , mrzovoljnost, mogu nesto mesa za rostilj, leba, lukac, vodu za pice posto sam na deti, vetar iz banata, imac karanfil na lefom reveru kao znak raspoznavanja

Dragi drugari i kolege ne znam za vas sve, ali ja i moja mala ekipica se bas radujemo ovom skupu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Prosli put sam bio sprečen, sada dolazim. Radujem se druzenju, pozdrav za sve i vidimo se....

:D Pakovanje cumura od 3kg je vec u gepeku.To je najvece od tri pakovanja u radnji.
@Goxy,hoce li to biti dosta?
Mozda ne bi bilo lose da nacepkam jednu kesu sitnih drvaca za podlogu pri potpali cumura?

Ja definitivno ne mogu doći, imam sastanak stručnog štab reprezentacije u nedelju.
Drugi put se druzimo

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

@Glale sve što poneseš biće dobrodošlo :D
Nemam predstavu koliko ljudi će se pojaviti. Bilo bi dobro da imamo par roštilj majstora koji će se smenjivati da samo jedan čovek se ne zarobi za roštiljem, ali ćemo to u sportskom i kolegijalnom duhu rešiti na licu mesta. Jedva čekam da nedelja dođe :mrgreen:

Pozdrav , Nazalost da cu doci sam ali eto , imacu Napunjenu Bocu od 6 lit , donecu sto , stolicu, nekoliko Kinder jajce , 3 padajuce mete , nesto za rostilj i crvenog luka , plus Upaljac................. i Naravno Pusku .

Roštilj testiran, radi...
f478e6e6a48f56ef1a377447e7b99cf1.jpg

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ništa, onda vi Sebići budite roštilj majstori da bi mi ostali mogli da pokazujemo svoje streljačke veštine i naravno mislimo da smo odlični strelci. U suprotnom otići ćemo deprimirani kućama,ako se vi uhvatite pušaka :D
Prijatno!

Prijavljujem dolazak i doveo bi drugara da ga upoznam sa čarima ovog našeg lepog hobija (doduse domaćin skupa je vrhunski sportista).
Donosim stativ sa kog pucam, bocu, kupicu i tablu stirodura na koji bi kacio mete pa za mene Sebo ne treba ram.
Ponecu nesto za piće i slatkiše.
Što se tiče roštilja ja ne sumljam u vaše kulinarske sposobnisti, ali ja sam pre da skoknem i narucim neki obrok, lepo spakovan sa pomfritom, a vreme iskoristim za sto vise pucanja. Ne poznajem taj kraj i gde je dobra klopa, ali nadjoh na mapi neku kafanu "sokače Niško" koja je od strelista 1.3km, pravi i klopu za poneti, a na slici hrana izgleda profi :) Ukoliko neko ima preporuku za neko drugo hraniliste, rado bih poslušao 😁
Vidimo se

Users who are viewing this thread

Back