Prolećni skup

Mozda i nije losa ideja da se poruci neka klopa , ako nas bude 30ak a verujem da hoce , bice to mnogo komplikovano za ispeci a i neki od nas ce vecinu vremena provesti za rostiljem , ajd razmislite o tome ...

Biće max 10 mesta, tako da gađamo na smenu, možemo da se org za roštiljem, a možemo i da poručimo. Što se mene tiče obe opcje dolaze u obzir.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ja sam pre da se poruči, mada mnogo više volim domaće kada mi napavimo, ali je u ovakvim okolnostima mnogo jednostavnje i praktičnije poručiti. Ali dobro, dogovorićemo se još detaljno danas.

Pa da , nekako mislim da ce ako porucimo ostati vise vremena za druzenje i razmenu iskustava ...

:) Mislim da nema potrebe da se neko sekira zbog hrane.Ko hoce da pravi rostilj,nek pravi,ko hoce da naruci,nek naruci...
Sto bi se neko sekirao za moju guzicu?
Svakako donosim cumur,pa ko kako hoce..

Prijavljujem se za dolazak sa kolegom Duško Nebeski.

Ponećemo puške i stolić ;) Nadam se dobrom druženju...

Cuo sam se sa Zex-om danas. Ako uspem naletecu bar na 10 min da vas pozdravim

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Poštovane kolege strelci, zao mi je sto moram da otkazem učešće na skupu, nisam očekivao ovakav odziv, na 10 mesta za gadjanje. Nadam se da cu neke od Vas upoznati uskoro na nekom drugom skupu.
Lep provod svima želim.

Društvo sutra okupljanje od 10h. Srećan put i ne zaboravite dobro raspoloženje.
Vidimo se.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Drugari i kolege, hvala vam svima na super druzenju, provodu i sto ste svi bili voljni da podelite vase znanje, iskustva i vase vp sa nama. Bila nam je cast i zadovoljstvo druziti se sa svima vama, nadam se sto skorijem druzenju sa vama. Veliki sportski pozdrav, Steff
a856b2d9720b700bc28b7b74f7cd7342.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Druženje je bilo fantastično, to je u najkraćem sažetak današnjeg dana. Uskoro o svemu detaljnije, a ovom prilikom želim da se zahvalim bata Sebiću što je imao strpljenja sa nama amaterima, što nas je domaćinski dočekao, gostio i davao neprocenjive savete.

Bravo za jedno lepo druzenje i naseg olimpijca Milemka koji je organizovao druzenje.
Zao mi je sto nisam mogao da dodjem, mozda sledeci put,

Hteo bih da se prvo zahvalim Sebiću na pozivu i organizaciji, stvarno smo imali sve obezbedjeno i uslovi su bili odlicni. Svim drugarima koji su bili, neke stare poznate "face" i novim fenomenalnim ljudima koje sam i uzivo upoznao! Meni je dan bio ispunjen maksimalno i vreme mi je proletelo u pozitivnoj, vedroj i nasmejanoj atmosveri!
Hvala svima jos jednom na prelepom druzenju! Jedino sto mogu da pozelim jos ovakvih susreta sa jos vise ovakvih ljudi 👌💪

Poštovane kolege, bilo mi je zadovoljstvo danas provesti dan sa vama.

Takodje mi je bilo drago da sam lično upoznam kolege sa kojima se dopisujem a iste nisam do sada upoznao. Meni je dan bio maximalno ispunjen, bilo je tu razmena iskustava kao i probavanja nekih pušaka za koje nisam imao neko mišljenje itd.. itd...

Lično bi se zahvalio organizatoru gosim Sebiću, što je otvorio ovogodišnju sezonu druženja a posebno bi se zahvalio na dobroj organizaciji i gostoprimstvo.

evo i jedan mali video zapis na brzaka uradjen:

https://www.youtube.com/watch?v=MrwA2WG7IGM

Users who are viewing this thread

Back