RETAY 135X HIGH TECH 5.5cal

Todor

New member
pozz drugari,navedenu pusku iz naslova imam nekih godinu dana i sa istom sam bio prezadovoljan u svakom smisluod pucanja na 20m pa sve do 80m jaka i precizna,upucana na 25m sa optikom nikko stirling 3-9x42,na toj daljnini je pravila grupe od 1cm.i odjednom se pojavio problem,pocela je toliko da sara sa tackama pogodakada je to strasno nekoliko dijabola sabijam u tacku pa onda pocne da prebacuje ili podbacuje za skoro 6-7 cm,da bih ustanovio da mi se rasklimala cev puske.kada je zastvorena pomeram je rukom odkativnom metodom skoro 1mm,a sraf je stegnut do max,moje pitanje ka vama je sta da radim i da li ima pomoci jer sada je skoro beskorisna,i sta da radim,da li neko to moze da sredi popravi itd,hvala unapred.

Naravno da ima pomoći! Obično se taj luft otklanja zamenom postojeće osovine nešto širom (većeg prečnika). Postoji i sistem da se taj luft sredi "šimovanjem", ali o tome bi bolje bilo da ti detaljno odgovore Voja i Skorpio recimo, pa ako ne možeš sam da središ pušku, da ti oni to urade.

Ja te molim da nam pušku detaljno predstaviš tekstom i fotografijama, a kada središ kvar (koji nije ništa strašno), da nam povremeno šalješ "izveštaje" sa gađanja u vidu tekstova i fotki.

Moze da se sredi , a jesi li siguran da ti je optika ok , ako ima meh nisane probaj njima na 20 M ...

Na mojoj pusci je bila pukla opruga pa je tako sarala. Nije licila na sebe. U pocetku sam sumljao na dijabole izmenjao sve i svasta. Na blizini bilo onako prosecno al na 25m i preko da neverujes pa poceh da sumljam i u sebe. Onda resih da ugradim gasni klip. I tad je serviser(clan foruma) video u cemu je problem. Puska radi kao prvog dana ja sam zadovoljan

bio bih veoma yahvalan clanovima foruma kada bi me uputili ili rekli kome da se obratim ya resavanje problema sa puskom koji imam.hvala unapred

Attachments

• 1581769750768.jpg
    1581769750768.jpg
    32.4 KB · Views: 2,661
Inače, puška mi se vrlo dopada! Sada su moje drage kolege&prijatelji naravno užasnuti, pošto dosta liči na omraženi AT :lol: , ali baš mi dobro izgleda i jedva čekam da je predstaviš detaljno. Nadam se da ćeš brzo rešiti problem.

Ledeni said:
Inače, puška mi se vrlo dopada! Sada su moje drage kolege&prijatelji naravno užasnuti, pošto dosta liči na omraženi AT :lol: , ali baš mi dobro izgleda i jedva čekam da je predstaviš detaljno. Nadam se da ćeš brzo rešiti problem.

pusku sam predstavio,nym dal treba jos nesto da kayem o njoj

at44 i bt65 su dva modela hatsanovih pusaka. Bt je nesto jaci od at44 inace su dosta slicne

Kolega Todore, mislio sam na detaljnije predstavljanje, na tzv. rivju, sa lepim slikama same puške, opisom, slikama grupa, testiranja itd. Pogledajte kako izgledaju teme o određenim modelima na forumu.

Ovo na slici je AT. Videćeš da ima sličnosti sa tvojom puškom :cool:

Attachments

• DSCN3288 - kopija.JPG
    DSCN3288 - kopija.JPG
    310.3 KB · Views: 2,490

Users who are viewing this thread

Back