Sajam - beograd 1-5 marta

kircan

Administrator
Staff member
Pozdrav kolege & drugovi
Rekoh da vas podsetim da ce uskoro sajam i prilika da kupimo jsb uz popust a mozda i nesto vise. Planiram da odem u petak el sam u takvoj mogucnosti pa se mozda i sretnemo...

kircan said:
Pozdrav kolege & drugovi
Rekoh da vas podsetim da ce uskoro sajam i prilika da kupimo jsb uz popust a mozda i nesto vise. Planiram da odem u petak el sam u takvoj mogucnosti pa se mozda i sretnemo...
Uff svake godine kazem sebi da necu vise nikada ici na Bg sajam lova,jer je nekako bedan za razliku od Novosadskog.Doduse ko voli glisere i ostala plovila njemu ce biti ok.Ali uvek odem :lol:

I meni je glupo malo da ustedim na dijabolama 600 din a da potrosim 2000 na gorivo, parkin i ulaznicu al jbg. Mozda bude i nekih zanimljivosti snizenih...

Prošle godine skoro niko nije primao plaćanja karticama, jer nisu imali konekciju. Ko je imao keš, kupovao je, ko nije - ništa.
Ako neko ide, neka ima i ovo na umu, osim ako ove godine ne promene nešto.

Mene cima žena da je u petak vozim u Bg na neko predavanje, koje joj inače traje ceo dan. Ja se kao nećkam, šta ja da radim ceo dan u Bgu,.... Kad bi ona znala hihihihih :mrgreen:

Manijače!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Genijalan si ; kako te samo pokakilo da bolje nije moglo :cool:
Baš iz prve ruke da se cuje ima li smisla ici...

Znaš šta Sash, prošle godine nisam bio ali sam čuo ovde na forumu da je bio baš loš. Nemam neka velika očekivanja. Nego kad moram da idem u Bg.... :D

Zato i kazem , dve muve jednim udarcem ;)
Ja sam bio prosle godine i ....... i tako.......
Peloponez nije bio , a najviše sam isao zbog njih i Grofa..

Nema peloponeza ni ove godine. Grof, topgun, Panimsport, mptropic, Canona, sniper, cspriolo

Furioso said:
Nema peloponeza ni ove godine. Grof, topgun, Panimsport, mptropic, Canona, sniper, cspriolo

el ima nekih zanimljivih popusta - optike, dijabole, koferi...

Uglavnom je 10% na skoro sve. U principu ko se nsmeračio da kupi pušku bolje je da to uradi sada jer 10% na veću cifru nije za bacanje

Furioso said:
Peloponez je otisao na sajam, jer radnja u NS ne radi, tako su stavili obavestenje :)

NemanjaGt said:
Furioso said:
Peloponez je otisao na sajam, jer radnja u NS ne radi, tako su stavili obavestenje :)

:lol: :D :lol: Mozda IWA sajam koji pocinje za nedeljak dana :lol:

Možda ako su došli i pripremili štand kasnije. Ja sam bukvalno ušao u 10h. Većina štandova nije bila 100% pripremljena.

Users who are viewing this thread

Back