Sajam nautike, lova i ribolova Beograd 2018

Da ne otvaram bespotrebno novu temu jer je ista tematika samo malo severniji grad ;) , Novosadski Lorist pocinje u sredu cini mi se , pa mislim da cu se provozati da vidim ima li cega novog.

Moja greska, ipak je od srede :)
Izvinjavam se na dezinformaciji. Ja cu verovatno u četvrtak poslepodne, ali mislim da nece biti nista posebno da se vidi.

opaaa
Da nece neka prinova da padne ? :D

Ja cu verovatno tek u petak ili subotu

Ja ću u subotu lagano da pazarim koju dijabolu od 33,9 grejna, da vidim koga poznatog i da vidim šta još neću kupiti :)

@Sandro Imam ja 4 kutije male pa ako si za trgovinu javi se. Sto se tice Sajma idem jer mi je pod nosom bukvalno

Posetio lorist Novi Sad 2018, :) video sam 300 čuda. Od pcp pušaka za 36.000 do FX crown....
Kupio koferče za hatsan flashpup za 3600 dim 82x30, dijabole jsb exact 5,5 za 1050 msm u grofu, straton 5,5 su 1100 a 4,5 jsb exact su 900. Ne znam koliko koštaju u redovnoj prodaji pošto u ovoj zabiti od Zrenjanina ne možeš kupiti JSB. Ima i svakakvih springerica, od 9300 :eek: do 93.000. Diana eleven, koja je možda najbolja od tih kineskih je 13.600. Koga zanima ima i jako zanimljivog i lepog oružja na crni barut. Zanimljiva kremenjača na crni barut kalibar .50 je tričavih 44.000 ,polovna naravno, a polovni revolveri su 275e. ima i novih revolvera pietta koji su od 44.000 do 64.000. Naravno, u pozadini je sve vreme miris gulaša, proklet bio. parking za ceo dan 250 dingera a ulaznica 300. Cijena prava sitnica. 90% optika koje se prodaju su 3-9x ili 1-6x. Ja sam tražio neku do 24x ali ponuda i nije neka ako nemaš 900e. Uglavnom, lepo provedeno prepodne

Da li je Peloponez izmozio i novu robu ili imaju samo zaostalo iz prethodne porudzbine , konkretno Royal 500, WC i eeevenzualno Dreamline?
Ako je ono sto su letos imali i u radnji , da ne potezem put bez potrebe...

Video sam svega 5 pusaka, nijedan nije bio wc ali jos su bili spremali stand tako da verovatno imaju jos nesto. Bolje ih nazovi prvo

Ja ću verovatno do sajma sa kolegama iz firme, ali ako je stand peloponeza tako slabo opremljen, onda da ne dolazim. Ja mislio da ću tu videti sve što imaju, pa majku mu, sajam je, valjda su se pripremili

Furioso said:
Ja ću verovatno do sajma sa kolegama iz firme, ali ako je stand peloponeza tako slabo opremljen, onda da ne dolazim. Ja mislio da ću tu videti sve što imaju, pa majku mu, sajam je, valjda su se pripremili

Ne znam, ono sto sam ja video verujem da nije sve. Bio sam oko 10.45 a sajam se otvorio u 10.00 video sam jos kutija tamo ali ne znam sta je u njima...

Pozdrav momci , Ja sam bio juče od 12h do 16h ... što se tiče peloponeza i fx-a bilo je izloženo isto ovo što je i kolega kirac rekao ... Crown 1 , Royal 2, Streamline 1 i Boss 1... rekli su mi u jednom trenutku da ce krajem okobra ili novembra nisam siguran , stići nova oprema...

Da se zapljunem da sam bio i ja danas.Potrefilo se da idem sluzbeno za NS :mrgreen: !Kupio sve Heavy 5.5 sto su imali u Grofu.Dali ljudi lep popust na kolicinu za razliku od Mp tropic-a.Hvala im! :D Definitivno Lorist je najbolja priredba u ovoj nasoj Srbiji.Iako nije neki izbor sto se tice segmenta vazdusnog oruzja i opreme.

Da li je neko video neki fill station i da li ima prusivsca za vaz puske ili airsoft?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Users who are viewing this thread

Back