Sajam nautike, lova i ribolova Beograd 2018

Danas bio na sajmu u NS... nisam bas odusevljen..
U Grofu bila cz200 hunter, kazu 69.500 -+.. ( nesecam se u dinar)..samo se secam kad sam ja pazario moju cz200 fs bila je 62.000 a hunter 57.000 ravno.. decembar 2016.

goxy said:
Da se zapljunem da sam bio i ja danas.Potrefilo se da idem sluzbeno za NS :mrgreen: !Kupio sve Heavy 5.5 sto su imali u Grofu.Dali ljudi lep popust na kolicinu za razliku od Mp tropic-a.Hvala im! :D Definitivno Lorist je najbolja priredba u ovoj nasoj Srbiji.Iako nije neki izbor sto se tice segmenta vazdusnog oruzja i opreme.

vezano za sajamski popust
kutija 350 komada u mp tropiku je bila 1350 dinara prije 20 dana. ja sam kupio 30 kutija po 1150 dinara, to je po meni bila ok cijena i neka se nadje neće da istruli , a sad vidim na sajmu je cijena 1300 dinara-vjerovatno na više kutija daju popust

Druze Zvezdane!U mp tropiku sam kupio u maju 10 kutija jumbo heavy 5.5 500 kom za 1050din.Inace su 1300.Zatim sam negde krajem avgusta kupio jos 10 ak ,ali po ceni od 1170din kao ne isplati im se da daju nizu cenu iako je dogovor u pocetku bio da za 10 i vise kutija dobijam onaj popust sa pocetka posta.Zatim igrom slucaja sam juce na sajmu kod grofa kupio 18kutija koliko su trenutno imali na standu po ceni od 1000 dinara po kutiji.Tako da je grof dobio jos jednu stalnu musteriju.Naravno ,ako ispostuje dogovor,sto je meni i najbitnije.Pozdrav!

goxy said:
Druze Zvezdane!U mp tropiku sam kupio u maju 10 kutija jumbo heavy 5.5 500 kom za 1050din.Inace su 1300.Zatim sam negde krajem avgusta kupio jos 10 ak ,ali po ceni od 1170din kao ne isplati im se da daju nizu cenu iako je dogovor u pocetku bio da za 10 i vise kutija dobijam onaj popust sa pocetka posta.Zatim igrom slucaja sam juce na sajmu kod grofa kupio 18kutija koliko su trenutno imali na standu po ceni od 1000 dinara po kutiji.Tako da je grof dobio jos jednu stalnu musteriju.Naravno ,ako ispostuje dogovor,sto je meni i najbitnije.Pozdrav!

druže goxy :D :D da je bilo u grofu po toj cijeni ili nizoj ja bi kupio u grofu, tada su veće kutije od 350 komada bile samo u mp tropiku, male me muče jer imam prste kao ćevape pa teško vadim i uvijek kupujem velike osim kad dobijem na poklon kao od panija ove male :D :D

U grofu jsb heavy bilo 1050 za Ja uzeo 1500 kom i jos neke predator 250kom za 1000. Inace...sranje sajam. Nista popusta nema. Cene redovne. Sva sreca pa karte kupovao nisam. Jagnjetina u trojci skocila na 2000 din zbog sajma. U prevodu. Razocarenje ali kupio sam sta mi je trebalo..

Users who are viewing this thread

Back