Šala, Zabava i iskrice mudrosti

,, 25m Benchrest - WRABF pravila - dve kategorije (16,27J i 27,12J). Dozvoljeni kalibri: 4.5mm, 5.0mm i 5.5mm."

Mislim da se na ova WRABF pravila odnosi predlog, a možda sam samo...

bez šale ima li koliko ljudi osim mene panija i vjerovatno sandra da će se oprobati na 100y?

Ma ja cu probati sve kategorije, cisto da se dobije na masovnosti, ne mislim samo na svoju tezinu od preko 100kg, vec i na broj takmicara

Uff Zvezdane roze pereca je sve izglednija sada kada je Sebić najavio učešće. Kada na 50 metara gadja sa diopterom onako.....
Kuukkuu :lol:

kircan said:
Ma ja cu probati sve kategorije, cisto da se dobije na masovnosti, ne mislim samo na svoju tezinu od preko 100kg, vec i na broj takmicara
Ja bih uveo pravilo da takmičari ispod 100kg nemaju pravo učešća na 70 i 90 metara.

a bogami ne znam šta ćete na 100 osim da se brukate ali ajde..............
eto taj gospodin sebić možda i nešto ali vi ostali..............

zvezdan said:
a bogami ne znam šta ćete na 100 osim da se brukate ali ajde..............
Nije sramota od boljeg izgubiti. Zato ne očajavaj!

@ zvezdan Ja se iskreno nadam da to sto pises je sala....
Ovo podcenjivanje ljudi od tvoje strane je toliko nedolicno i bezobrazno da ja nemam reci.
Do sada nikada ove tvoje ispade nisam komentarisao i trudio se ih ignorisem ali preterao si kao i mnogo puta do sada.
Molim te da postujes ovaj narod sa foruma i da svoja licna uverenja zadrzis za sebe i da pises o nekim strelcima iako neznas koje su njihove mogucnosti.
Hvala ako razumes...

Jesi ti čitao postove o match dijabolama,cijev od 500mm,roze zeka,ograničenje težine,sve fabrički i regulator....
Svako je osim tebe shvatio da se sprdamo,zato što nisi shvatio ja ti se izvinjavam ali ne i ostalima.....

Zveki moze ovako... ako ti na 100y iz stojeceg stava bez oslonca pogodis metu ( barem 2 od 5 dijabola) ima da je pojedem sa sve stalkom....😁😁 pusti stegu....

@StefanKlipa bolje definiši koju metu? Koliko sam shvatio Ebr meta za 100y ili 90metara je oko metar sa metar. To bih i ja mogao stojeći da pogodim barem 2 puta. Uz to žmureći na jedno oko :mrgreen:
To ja samo zarad unošenja lakih i teških metala u organizam.

Users who are viewing this thread

Back