Samo je ljudska glupost nemerljiva

Put-in

New member
Moram da ispričam ovo...
Pre neki dan me kontaktira neki lik preko oglasa za AT44 koji pokušavam da udam sa kompletnom, ali i više nego kompletnom opremom...
Kaže lik... "jel si ti pao sa kruške... nov AT44 ima da se kupi za 350e a ti sve to prodaješ za ..."(da ne navodim cenu jer nije ovo oglas)

Znači... čovek hoće da kupi PCP za 400e sve kompletno sa bocom, koferom i još 300 drugih stvari hahahahaha

Znači, nevera :lol:

Pa ima! Sta sad ti hoces!
Kazi mu EVO ODI U EU I DOVUCI SEBI SVE TE STVARI I IZACICE TI 400E :lol: (mnogo vise)
Ili onu pricu ja sam video covek prodaje isto ko tvoje ali za .... ma dajte ljudi ovo je srbija....

U Bugarskoj ima za 350e ali moraš da priložiš ličnu kartu, tj da si državljanin Bugarske, ali to je samo puška, a sad na to dodaj i pumpu i bocu i optiku i ... Da živi gde god hoće to ne bi mogao da plati ispod 700 miiinimum, a + ovo je Srbija kako kažeš. Ali najsmešnije mi što kaže "ti kao da si sa kruške pao" hahaha. Šta da mu kažem... hahaha

Pa dobro putine jesi li ili nisi?
Pao sa kruske!
Prodaj to coveku za 4 glave i eto bice zadovoljan!
I ne zaboravi ako saljes brzom postom ti placas postarinu! :lol:

bullpuppcp said:
Pa dobro putine jesi li ili nisi?
Pao sa kruske!
Prodaj to coveku za 4 glave i eto bice zadovoljan!
I ne zaboravi ako saljes brzom postom ti placas postarinu! :lol:

ma trebalo bi da mu das i mali popust sto se covek javio..... :lol: :lol:

mene to ne čudi.
ja prodajem svoj brodić, ljudi me zovu pa me pitaju sve što već piše u oglasu :roll: pritom mislim na činjenična pitanja tipa kolko je dugačak itd

kada sam pre par godina prodavao auto, bio je očuvan fantastično stvarno (jer sam ljubitelj) iako je imao 200.000km. Stavio sam dosta slika, napisao da je sve ko novo skoro, potpuno očuvano. Lik me zove i pita "a kakav je unutra? jel pocepan i to, misim znaš...." a ja da se prekrstim i levom i desnom...

Tako da druže, to ti je to, polupismeno i bahato uzgred.

p.s. da ne počinjem priču sad inače čega se sve nagledah, u vojsci pogotovo. I stvarno je skroz tačna izjava da je samo ljudska glupost nemerljiva.

Kad sam prošle godine prodavao auto (pre toga sam već kupio drugi..), dođe čovek i kaže... ja mogu da ti dam 5500 jer više od toga ne vredi.. toliko se kreću... ja mu kažem, pa da, toliko se kreću ako nemaju plin, nemaju felne, nemaju 2 seta guma, nemaju ovo-nemaju ono... Može za 5500 ali da sve to vratim u fabričko stanje, onako kako drugi prodaju. A on će... ne ne nemoj ništa da mi skidaš, ako može za 5500 onda ok, samo sam ga pozdravio :lol:
Svako ko se i malo razume u ovaj naš sport će znati da ono što ja prodajem košta i vredi mnogo više, ali odu ljudi na oglas, traže običnu nategušu i nalete na PCP i nije im jasno što je to 3-4 puta skuplje, i onda kreće čuveno srpsko nadmudrivanje kako to toliko realno ne košta.
Izgleda da je Ajnštajn prodavao vazdušnu pušku kad je izgovorio onu njegovu čuvenu rečenicu da su samo svemir i ljudska glupost beskonačni, ali za svemir nije siguran :lol: :lol:

Slicne fazone sami ja imao kada sam prodavao Goliath, javi ti se covek maltretira te pola sata i visei na kraju sve se svodi na cenu izvini jel moze jeftinije za toliko za ovoliko..... A sto je najinteresantnije niko ne pita da vidi pusku. Prvo cena pa puska....

Users who are viewing this thread

Back