SIG ASP20 5.5

Problema moze biti koliko hoces, ali poslednje sto treba da uradis je da rasturis pusku...
Prvo ti treba dobar naslon, u mom slucaju ti dzakovi nikad nisu radili posao, napuni sa ovim, sa onim, manje ili vise, opet ne valja sta god da probam, ubode se tu neka grupa, ali uglavnom su lose...
Probaj na taj dzak da stavis neki peskir ispresavijan nekoliko puta, mada ja dzak ne koristim uopste, evo ti slika sa cega ja pucam, ovako na oko je tuzno i ruzno ali najbolje sa cega sam pucao sa trzavom springericom...20230529_185101_copy_1200x1600_1.jpg
A i pitanje je kako drzis pusku kad pucas, nesto nisam razumeo kako je kundak naslonjen na prst, koji deo kundaka i da li je kundak uopste naslonjen na rame?
Takodje Isprobaj jos neke dijabole, ne znam sta ima u 5.5 da valja, prelistaj malo po forumu sta se najvise koristi u tom kalibru...
Kad isprobas sve to i ako opet ne valja onda treba probati drugu optiku, to sto si tu optiku koristio na pcp pusci koja ima kao neki trzaj, to nema bas nikakve veze sa trzajem springerice...
Srafovi na pusci da budu zategnuti, to da proveravas, tesko da imas ozbiljnih problema sa samom puskom, vise je do tebe i opreme...

Da ne bude da te svi kritikujemo za nesto, ali citaj malo forum, ostavljas utisak da nisi ni jednu drugu temu prelistao osim tvojih...

"Posto imam mnoge primedbe na dugo i opsirno pisanje po forumu pokusacu da skratim i da smanjim aktivnost na minimum"

Aj pokusaj vise, nemoj samo da obecavas...

Sent from my SM-A336B using Tapatalk

Users who are viewing this thread

Back