SLAG

Svaka čast, nemam drugih reči trenutno!
Vas dvojica ste kao Mirko i Slavko, mladi partizani u ovom poduhvatu, kao Nil Armstrong na Mesecu, bravo još jednom!
👏👏👏👏👏

Uh... šta da kažem? Gledam, čitam i uživam ... Čekamo nastavak sa nestrpljenjem.

hvala svima što pratite, impakt je sada na duplo većoj snazi od fabričke................

Nešto ste mi sumnjivi vas dvojica(Zvezdan i Pani) :lol: :lol: :lol:

Ja sam očekivao prvo izgovore zbog mamurluka.A vi rad,rad i samo rad.
Dobro nije kasno dok ne stignu ulošci(lajneri) da nadoknadite propušteno.

alo bre to prvo išlo, panišer stigao u srijedu ujutro a kad će kući ne znamo :D :D :D :D
danas radimo novi hammer , radimo novi jer treba biti prilagođen novoj vođici hamera koju takođe mijenjamo i od čelika je radimo praveći i stopu za nju i sve otežavamo da otvara do 170 bara
naručujemo novi valve seat koji ima otvor 6.35 mm umjesto dosadašnjih 5.75
stigli od delrin plastike komadi i danas pravimo delrin oringove c3
ručicu otežavam sa plastidip zbog boljeg hvatanja i udobnijeg položaja
svašta nešto radimo................ :D :D :D

Sve ti je loše, verujem, ako, samo neka te "muči" 😂😆😀
Ovo što radite je već druga galaksija, zvaće vas iz NASAe do kraja!

skapirali sistem,skapirali od kojih materijala šta uraditi,,skapirali težine , širine dužine , mililimetri da ne kažem djelići milimetra mogu da budu problem i to ozbiljan
za sad je sve super i mislim da možemo doći do vrhunske puške i bez valve seat ali smo ih naručili da i to bude spakovano kao bi omogućili impaktu da diše punim plućima i da maximum od materijala od kojih je napravljen

Prvo me zatvorio od 15 do 01h i to kad sam baldisao isao kupio mi red bull da nastavim dalje ... onda sutra me vodio na plazu da se okrepim i rehabilitujem. Onda jurili strugare crtali hamere i cuda ... trcali da Zveki kupi stubnu busilicu i svasta nesto poludesmo nacisti ... myka je to samo jedi pi radi plivaj pa ajd ponovo .... slatke muke

Pani said:
Pomagajte drugovi ... ovaj me ne pušća kući
:D :) ;) :( :eek: :shock: :geek: :lol: :x :p :x :cool: :shock: :eek: ;) :D
He!He!He!
Znao sam da mutite!
Pani trezan ne zna šta radi :lol:
Ovo može da uradi posle dva dana pijanstva.
A ni Zveki nije budala!De da treznom da impakta.Zna na šta Pani radi :lol:

Panišer, spreman kao vuk , nabio pritisak 300 bara u pluća, veli Ajd slikaj, dok vas nisam sve oduvao sa plaže 😎😆😁
Lepo, boli vas Q, svaka čast.

Dajte neke snimke pucanja na bilo koju daljinu da vidimo kako ide, svaka cast za posao koji ste uradili.

sve smo uradili spakovali , imamo brzine ima se preciznost sa x cijev ali nesrećnim slučajem prekidamo :D :D :D
ispade nam plenum i pade na navoj i sjeba ga
tako da sad čekamo slag cijevi, plenum i valve seat da stigne
znamo šta impakt može a i cilj nam je bio da vidimo krajnji domet ove monstruozne puške
a pani ostaje do daljnjeg :D :D :D :D

:D :D :D :D
ledeni da smo u usa lakše bi bilo a kod nas batice čekaj ovo čekaj ono oće li pošta da zajebava kod njih pa kod nas pa carina pa sto kuraca
ali ono što smo htjeli smo i viđeli
ako hoćete 120-130 J snage u .25 možete da imate
mi smo sada htjeli da vidimo šta impakt u 700mm može sa snagom i dokle može da gura slag dijabolu
može sa plenumom većim da gura slag dijabolu od 36 grejna sigurno preko 1000 fps što je potrebno kako ONI kažu da precizno pucanje
ali dok mi to ne vidimo ........
još jedna bitna stvar
rasturanje impakta do sitnice i sastavljanje ---naučeno i savladano što je bio i jedan od ciljeva
modifikacije to je mnogo bitna stvar su savladane a to je bio dio posla koji je komplikovaniji i zahtijeva mozganje i razmišljanje punom parom uz red bul :D :D
ovo je komplikovana puška i ne preporučujem nikakve akcije bez adekvatnog alata
sad pucanje sa 2.2 dok ne stigne slag cijev i ostalo a onda opet akcija
sa impaktom ti nikad nije dosadno :D :D :D :D

i jedan pogled kroz sightron
jedva glavu da sačuvam :D :D :D :D

Attachments

• 20190815_181925.jpg
    20190815_181925.jpg
    296.8 KB · Views: 2,731
  • 20190815_181943.jpg
    20190815_181943.jpg
    219.9 KB · Views: 2,731