Jos nisam nasao prednji nisan da kupim,ali nije strasno jer koristim optiku.Samo,ipak me nervira jer nije kompletna.I na jednoj pusci je pokidana ona famozna opruga sto vraca obarac posle okidanja,za sada sam je resio tako sto sam ucvrstio deo zenske snale za kosu i funkcionise...alexsasax said:Vise nego solidna xD
Kolika je daljina bila do mete?20 metara,ta daljina mi je naj zgodnija,taman sto na terasi,za 25-30metara moram na stazu za auto.![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odlicno, znaci da ce na 30 pod idealnim uslovima biti malko vecaglale said:alexsasax said:Vise nego solidna xD
Kolika je daljina bila do mete?20 metara,ta daljina mi je naj zgodnija,taman sto na terasi,za 25-30metara moram na stazu za auto.![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk

Nova opruga je stigla sa 37 spirala,sto je fabricki,medjutim duzina joj je bila 28cm,mislim da je fabricka 23cm.Nisam hteo ni da probam da silujem pusku ubacivanjem takve opruge,nego sam je odmah skratio za 4-5 navoja na 23 cm.Stara je imala 20,5cm i37 navoja i meksa je.Orijentir mi je dno od konzerve na 20 metara(sto se tice snage),sa starom oprugom je ostajalo samo udubljenje , dok sa novom je probusi bez problema.Ako je zadrzala preciznost bice to pun pogodak,istestiracu je ovih dana.Drugu pusku sam poceo da namestam pa sam je testirao sa mehanickim nisanom sa naslona na 10 i na 15 metara.
Probao sam je bez optike da skinem sto je vise moguce svih uticaja,mada je danas bas duvao vetar i povremeno padala kisa.Za pocetak mi se cini da puska pravi solidne grupe...