Slavia 631 svasta nesto

1 cm duza od stare, isti broj namotaja. Malo sam nabacio toatne, nemam nista drugo a lik koji mi je prodao je rekao da moze posluziti

Shelby gt500 said:
1 cm duza od stare, isti broj namotaja. Malo sam nabacio toatne, nemam nista drugo a lik koji mi je prodao je rekao da moze posluziti

Jedna opruga mi je doga 20,5 cm druga 21,5cm a treca nova je bila 28cm(skratio sam je na 23cm),sve opruge su imale 37 spirala a razlika je ogromna.Tavat mast brzo pobegne sa opruge,svaki mehanicar ima grafitnu mast,sluzi za homokineticke zglobove,netreba ti puno...Moje obe puske imaju fenomenalan zvuk,necujes uopste oprugu.Ubaci valjak od rendgen filma i dobro namazi oprugu i bices zadovoljan :D

Shelby gt500 said:
Ne znam kako da trazim 😅 daj neki link ako nije problem

https://www.youtube.com/watch?v=q4H3THAzhrA Mozes li mi reci gde si kupio silikonski dihtung klipa (Djon)?Ja imam crni pvc,nekako mislim da je taj beli silikonski meksi i da pravi bolju kompresiju.

Dosao je sa klipom.
Radnja Kiwi Sport, iz Ljubuskog. Pretpostavljam da imaju i ponaosob. Pod rukom nije nista posebno mekan, i kad se spusti klip niz cijev nikakve kompresije nema, samo sklizne. Ali kad ga opruga ispali onda bas odradi posao

Posle svih mehanickih poravki na ""novoj"" 631-ci isprobao sam obe puske bez optike,sa mehanickim nisanima,naravno sa naslona.Dosao sam do zakljucka da ova nova kojoj nisam morao ispravljati cev ima za nijansu bolju preciznost.Sa starom mi je naj bolja grupa bila 5 dijabola u 9 milimetara na 20 metara sa jsb straton dijabolama,uzgred jsb express nije uspevala grupisati,tako da mi je ostala nepotrosena kutija istih.Danas sam ih isprobao u ovoj novoj Slaviji,skinuo sam Norconia optiku,montirao Nikko Stirling Mountmaster i bio jako prijatno iznenadjen,posle upucavanja na 20 metara :D :D 20200528_183946_copy_1280x960.jpgBojim se da vise nikad necu uspeti pogoditi ovako dobru grupu :shock:

20200528_230424_copy_768x1024.jpgZaboravim da kazem kako sam popravio oprugu za vracanje obaraca,ako nekome zatreba takva intervencija,meni je ovo palo na pamet,i radi,dok nenadjem drugu ;) 20200528_230147_copy_1024x1365.jpg20200528_230226_copy_1024x1365.jpg

Glale, na mom Perunu su se dijabole sa brojem 6(pocetnim) pokazale bolje u odnosu na broj 4.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Glale, alal vera majstore! Za oprugu si me odusevio al grupe od 5 i 8 mm na 20 metara! :shock:
'Bem ti... (da izvinete na izrazu ;) )

:D Hvala momci na lepim recima,mogo toga sam naucio od vas na forumu.Kad sam kupio drugu Slaviu 631,mislio sam kad ih obe sredim da prodam jednu.Medjutim,tolko truda je ulozeno u njih da mi prodaja ne pada napamet :D ,mozda napravim stalak i jednu iznad druge stavim na orman da ih gledam.Posle ove grupe od 5 milimetara,nesto nisam siguran da cu uspeti to ponoviti,ono,i corava koka ubode neko zrno :D :D :D

Proka said:
Glale, alal vera majstore! Za oprugu si me odusevio al grupe od 5 i 8 mm na 20 metara! :shock:
'Bem ti... (da izvinete na izrazu ;) )

Proko,za oprugu,slucajno mi je palo na pamet snala zbog zilavosti,a sto se tice grupa,mislim da ti se to potrefi 5 indenticnih dijabola za redom.Kolko si puta imao po 3 ili 4 jednu uz drugu i onda sledeca usere celu grupu :D

Users who are viewing this thread

Back