Slavia 631 svasta nesto

alexsasax said:
Glale, na mom Perunu su se dijabole sa brojem 6(pocetnim) pokazale bolje u odnosu na broj 4.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nisam jos usao skroz u tematiku sa brojevima serija,odem u Tropic ka dodjem za Bgd ili mi posalju brzom postom,pa sta dobijem.Ali u drugoj pusci sa ovim express,nemozes sastaviti grupu ispod 5 cm a sve sto ide preko 15 milimetara na 20 metara,kroz optiku izgleda kao da si pogodio drugu ulicu u selu :D

@glale Svaka ti cast sta si uradio sa puskama i kako si ih vratio u zivot! Pratim ovu pricu od samog pocetka jer sam isto zaljubljenik i Slaviu/Perun i sto se tice te snale izuzetna ideja ali ako zelis original deo i vidim da ti fali nisan mogu ti pomoci da nabavis delove :)

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

miskic89 said:
@glale Svaka ti cast sta si uradio sa puskama i kako si ih vratio u zivot! Pratim ovu pricu od samog pocetka jer sam isto zaljubljenik i Slaviu/Perun i sto se tice te snale izuzetna ideja ali ako zelis original deo i vidim da ti fali nisan mogu ti pomoci da nabavis delove :)

:D Hvala ti,to je lepo od tebe,naravno da sam zainteresovan da kompletiram i drugu pusku...

U Vrbasu se covek nalazi inace je puskar. Ja sam sve delove kupovao kod njega. 063505683 je njegov broj... Ima bukvalno sve sto ti treba Neka je sa srecom!

miskic89 said:
U Vrbasu se covek nalazi inace je puskar. Ja sam sve delove kupovao kod njega. 063505683 je njegov broj... Ima bukvalno sve sto ti treba Neka je sa srecom!

Hvala ti mnogo za informaciju,u ponedeljak ga zovem.Pozdrav

Tu samo ide opruga? Ja je imam pretpostavka je da je originalna. Al nije bas da vraca lijepo. Inace uopste nisam zadovoljan okidacem, prelos je. Na m56 mi je bio duplo bolji. Probat cu ovih dana po savjetu kolege sa foruma da ga ispoliram, da makar ljepse ide

Ta opruga na obaracu sluzi da stvori osecaj prvog kolena kao i za njegovo podesavanje. Ona ne vraca okidac u prednji polozaj. Ja sam sa Perunom zakljucio da je najbolje podesiti obarac tako da i nema prvog kolena (tako mi Voja predlozio i podesio). Jeste malo nezgodno dok se ne navikne ali je obarac tada bar konstantan, sa ovom oprugom hoce da menja silu okidanja, malo je nepredvidiv. Najlosija stvar na tom sistemu Slavia/Perun i jeste obarac, jbg tako je konstruisan i tu se ne moze mnogo uraditi. Ostatak sistema, cev, brava, nisani je vrh.

Sto se tice obaraca kod mene na Slavii ja sam prezadovoljan! Pre 5 dana sam kupio novi stitnik obaraca i na njemu sam morao da podesim silu okidanja i isto sam zavrnuo skroz do kraja kao na starom! Odlican i osetljiv obarac. Kao na Manetovim streljackim puskama od par hiljada evra 😃🤩🤩🤩

Moguce je da je na Slaviji bolje, ipak je ona "original". Ili sam ja preveliko zakeralo... :lol: Sto je takodje vrlo moguce...

Ja posebno. Hocu da puska od 220-250 evra ima okidac ko puska od 2000 evra. :lol: :lol:
Najiskrenije, o Slaviji/Perunu mislim sve najbolje i uvek ce biti moja prva preporuka u tom cenovnom rangu. Dok Weihrauch ne stigne u Srbiju... Onda cemo videti..

U i mene ta Nemacka puska zanima jako! I cuo sam da ce stici kroz 2 meseca... Ali za sad sam presrecan sa Slaviom, ubedljivo najbolja puska u tom cenovnom rangu.

miskic89 said:
Sto se tice obaraca kod mene na Slavii ja sam prezadovoljan! Pre 5 dana sam kupio novi stitnik obaraca i na njemu sam morao da podesim silu okidanja i isto sam zavrnuo skroz do kraja kao na starom! Odlican i osetljiv obarac. Kao na Manetovim streljackim puskama od par hiljada evra 😃🤩🤩🤩

Zavrnuo ili odvrnuo?Nisam mnogo podesavao silu okidanja,pa kad ste vas dvojca vec izbistrili tu tematiku,ne moram ja :D :D :D

U desno se zavrce u levo odvrce Sto bi mi majstori rekli ... Sto se tice zavrtanja u desno u slucaju kod ove puske obarac postaje tvrd i nema apsolutno lufta. Znaci pipnes i pucas. Ako odvrces na levo dobijas meksi obarac i prvo koleno. Nadam se da smo se razumeli

miskic89 said:
i isto sam zavrnuo skroz do kraja kao na starom! Odlican i osetljiv obarac. Kao na Manetovim streljackim puskama od par hiljada evra 😃🤩🤩🤩

Po ovome je tvrd... Da izvines... :D :D

Users who are viewing this thread

Back