Proka said:Na Perunu/Slaviji moze samo da se steluje otpor "prvog" kolena pomocu opruge. Meni je na Perunu Voja polirao okidanje i drasticno je bilo bolje. Onako iz fabrike je hteo malo da "grebe".
Kojom metodom odraditi poliranje okidaca_?
Proka said:Na Perunu/Slaviji moze samo da se steluje otpor "prvog" kolena pomocu opruge. Meni je na Perunu Voja polirao okidanje i drasticno je bilo bolje. Onako iz fabrike je hteo malo da "grebe".
Desetak godina su se pravile uporedo u obe fabrike tako da bi trebalo da bude ista puska. Bar tako pise na njihovim forumima o Perunu 734. A i iskusniji sa naseg foruma mi isto kazu.Glock17 said:Slavia 631 i Perun 731 jesu konstrukcijski iste puske, ali čini mi se da su to Česi mnogo bolje radili od Slovaka, mislim na tu završnu obradu pa i sam kvalitet čelika i kvalitet drveta za kundak.

alexsasax said:Desetak godina su se pravile uporedo u obe fabrike tako da bi trebalo da bude ista puska. Bar tako pise na njihovim forumima o Perunu 734. A i iskusniji sa naseg foruma mi isto kazu.Glock17 said:Slavia 631 i Perun 731 jesu konstrukcijski iste puske, ali čini mi se da su to Česi mnogo bolje radili od Slovaka, mislim na tu završnu obradu pa i sam kvalitet čelika i kvalitet drveta za kundak.
Opet, sve je moguce
Sent from my iPhone using Tapatalk
Proka said:Bas lepo izgleda. Podseca me na fabricki kundak na Perunu. Odlicno odradjeno. Resavam se na 335 da sredim kundak al me strah da pocinjem, zas..cu nesto pod garanciju. :lol: