Slavia 631 svasta nesto

Svaka cast kolega stvarno lepo odradjeno.
Zelim ti mnogo uspeha i na preciznosti.
Samo jedna stvar me interesuje, vidim na slici tj. na cilindru (klipu) djon jel to original djon ili to neko od privatnika proizvodi i prodaje po porucenim dimenzijama.
Nesto sam nacuo da sada postoje neki materijali od nekakve plastike(neznam tacan naziv te plastike) ali mogu izdrzati jake odare a da se ne deformisu.
Ovo me interesuje zbog toga jer sam ja porucio neki djon za zastavu koji je kao od silikona i kosta 1000din. Navodno on ne pravi trenje kao sto to radi kozni djon koji je za zastavu.
Medjutim nisam bio nesto zadovoljan i opet vratio kozni.
Tako da ako znas nesto o tome ili mozda neko od kolega bio bih zahvalan na informaciji poz

Hvala kolege ,provera preciznosti upucavanje itd ,sledi,sto se tice dihtunga klipa imas sve slike od pocetka procesa sve je OEM,.

Mala dopuna konačno ispucao u prazno 15-ak dijabola da malo "sagori"ulje i ostalo i probao na hronografu po meni zadovoljavajuće H&N sport 0,53 gr,mozda probati malo lakše i da dobijem još par%i to je to za mene zadovoljavujuće.
6f19354d228a2dad260d6f901fd36afd.jpg
2c5f95e83a4524f5913777739b60d80a.jpg

Sent from my Redmi 6A using Tapatalk

Svaka cast kolega i na izgledu a i na brzini.
Ako se ne varam i sam proizvodjac je dao te podatke o njenoj brzini kao sto potvrdjuje i kolega Glok.
Lepo si uspeo da je vratis u ekstra stanje, i imas sve pohvale od mene poz.

Što bi se reklo "na'rani prasići, ne diraj dugmići".
Ova brzina je taman za njenu namenu. Odlično.

Proka said:
Što bi se reklo "na'rani prasići, ne diraj dugmići".
Ova brzina je taman za njenu namenu. Odlično.

Tako sam i zeleo samo malo je pojacana onim trnovima koji su oko 3-4 mm deblji nisam ni ja zeleo neke nenormalne brzine,samo da je sve u redu.

Vincester said:
Svaka cast kolega i na izgledu a i na brzini.
Ako se ne varam i sam proizvodjac je dao te podatke o njenoj brzini kao sto potvrdjuje i kolega Glok.
Lepo si uspeo da je vratis u ekstra stanje, i imas sve pohvale od mene poz.

Hvala kolege vredelo je truda ,kada se samo setim na cega je licila gadila mi se da je uzmem u ruke.

Users who are viewing this thread

Back