Slavia 634 lux 4.5 obrisana iz evidencije u supu !?

Radjislav

New member
Postovanje svim članovima .
Naime obracam se sa svojim iskustvom .
Imam Slavia 634 lux 4.5 vec 14 godina (kupljena u Grofu na sajmu Lorist 2011 ) i treba da predje u ruke novog vlasnika . Odem u Sup sa starim oruzanim listom da pitam kad bi mogli doci da je odjavim i prijavim na novog vlasnika . Rekose mi prilikom pregleda na racunaru :
" Gospodine vasa puska ne postoji , ne vodi se vise kod nas , izbrisana je iz evidencije . Slobodno mozete predati u ruke novog vlasnika. ( Ja zatecen rekoh dobrooo , da li trebam neki ugovor sa njim ... Nesto ... ? ) Pa da to mozete cisto napraviti ako vama to nesto znaci ali nije potrebno puska je D kategorije ."
E sad znate i sami puska je C kategorije . Da li lupam sad promeni se vlast pa neki to preprave , ili novi vlasnik napravravi neku neprijatnost nekada tamo u buducnosti , pa policija ispita poreklo puske a ja na mene se vodila ( Vodi i dalje? Da ne kazu! ) i ja imam problem .
Zelim biti 100 posto bezbrizan razumete me , jer njihova je ocigledno greska . Sta raditi ili nista vec kako su rekli i zivi zivot dalje .
Hvala vam unapred na odgovorima i sve vas pozdravljam .

Nema tu njhove greške, takav je zakon.
Puška je kod tebe zvanično D kategorija i obrisana je iz sistema. Mislim da više niko ne može da proveri na koga se nekada vodila.
Ako novi vlasnik nešto napravi biće kriv a tebe će teško neko moći da tereti i ako si praktično ti kriv. Nov vlasnik treba da dokaže da nije ništa radio na pušci, da si ga ti prevario... od toga nema ništa.
Nadam se da zna da je kupio pušku koja je prakično C kategorija.

Још би добро било да сачуваш ту стару дозволу, да не буде после у неком лудом сценарију 'овај унео избосне у гепеку, зато је и немамо у евиденцији, ватај га за ноге да не побегне'.

• Like
Reactions: .45

Users who are viewing this thread

Back