Snowpeak m25 cal 5.5

L3do

New member
Lijepi pozdrav svima kao sto u naslovu pise imam pusku snowpeak m 25 u cal 22 ,pa mi nije jasno pise tvornicki da ima oko 40 jula i brzina bi trebala bit oko 270m/s meni je na chronyu izmjerena brzina max 140 m/s i oko 10 jula??? Stavio sam humin regulator na 140 bara .Zna li tko zasto je tako mala izlazna brzina brzina ???Hvala vam

-nizak pritisak u cilindru
- pogresno podesen regulator
- cekic zavrnut do kraja ne može da otvori dovoljno
- transfer port neki mali precnik
To je sve što mi pada na pamet.

Mislim da sam dobro postavio baražu na regulatoru ,trebao bi se sa cekicem poigrat

I ja bih prvo proverio da li je puška dobro setovana, a ako jeste, da nije možda u pitanju neka verzija za UK tržište?

Kako to provjerit da li je setovana?puska je kupljena u Sloveniji

Nadam se da se to moze rijesiti

Kako to provjerit da li je setovana?puska je kupljena u Sloveniji
Ups! Slovenija? Sad sam pročitao. U Slo je dozvoljeno Max 16 joula. Na pušci imaš transferport koji je sužen da se reducira snaga. Možda i oba dvije rupe na cijevi.

I sta se po tom pitanju da napravit?

To je kad covjek ide u nesto u sto nije dovoljno upucen🫣

Nadam se da i nije prigusena artemis m 16 doalzi mi iz Portugala😀

I sta se po tom pitanju da napravit?

To je kad covjek ide u nesto u sto nije dovoljno upucen🫣

Nadam se da i nije prigusena artemis m 16 doalzi mi iz Portugala😀
Vjerovatno je i M16 reduciran jer kod njih je slicna situacija. Da se to sve rijesti bez problema. Samo mora netko tko zna šta radi. Obicno se samo radi o suženoj rupi na tansfer portu. Kupi se novi ili se ovaj proširi i to je to. Kod M16 je samo transfer port sa užom rupom. Novi kosta 6 eura.

Imate li mozda link stranice od kud bi se moglo narucit?Hvala vam na informacijama

Dali se moze samo veci fi napravit na transfer portu da nenarucujem ,jer nemaju na lageru sad protocni ventil?

Dali imate mozda jos koju stranicu di se mogu narucit komponente za m16 artemis ,

Users who are viewing this thread

Back