Snowpeak PP20

Antoniću legendo...kad vidim ovu grupu, svaki put osetim iskreni respekt za vas pištoljdžije. Kad je meni svojevremeno moj drug @goxy dao njegov, msm da je bio Steyer, da probam, ja sam bio oduševljen svojom učinkovitošću osećajem okidanja i u opšte gadjanjem sa tom zveri od pištolja. Ispucao sam tada pet dijabola i kad sam privukao metu (10m u streljani) bio sam malo razočaran, jer je papir bio neoštećen. Tada su mi objasnili da sam uspešno pogodio zid iza mete svih pet puta...od onda ne uzimam više pištolj u ruke, a iskreno poštujem sve koji ostaju u crnom....

Antoniću legendo...kad vidim ovu grupu, svaki put osetim iskreni respekt za vas pištoljdžije. Kad je meni svojevremeno moj drug @goxy dao njegov, msm da je bio Steyer, da probam, ja sam bio oduševljen svojom učinkovitošću osećajem okidanja i u opšte gadjanjem sa tom zveri od pištolja. Ispucao sam tada pet dijabola i kad sam privukao metu (10m u streljani) bio sam malo razočaran, jer je papir bio neoštećen. Tada su mi objasnili da sam uspešno pogodio zid iza mete svih pet puta...od onda ne uzimam više pištolj u ruke, a iskreno poštujem sve koji ostaju u crnom....
Hahahaha svi smo prošli kroz gađanje zida

Meni, na primer, grupa ide za 15cm iznad grupe koju sa istim pištoljem prave drugi, takve oči, tako da meni sa svačijim drugim pištoljem ide sve u zid.

Liga će pokazati gde sam sa pištoljem, nije isto pucati u svoja 4 zida i na takmičenju :)

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Ispucao sam tada pet dijabola i kad sam privukao metu (10m u streljani) bio sam malo razočaran, jer je papir bio neoštećen.
Bata Srbo, najvažnije je da je papir ostao čitav. Ostali ga brzo izbuše i mogu da ga bace. Tebi će bar trajati.
Tako isto meni traju mete za FT, do sad ni jednog oštećenja na njima nakon desetina hitaca.

Pazarih i ja danas jedan, otisao da kupim neke sitnice i da ga pgledam kako izgleda, rekose zadnji ostao na lageru, ne izdrzah i kupih. Cisto impulsivno. Na prvu rucka za repetiranje je malo klimava i oseca se grebuckanje, ostalo deluje zaista dobro, mada ja i nisam.nesto merodavan po pitanju pistolja

Pazarih i ja danas jedan, otisao da kupim neke sitnice i da ga pgledam kako izgleda, rekose zadnji ostao na lageru, ne izdrzah i kupih. Cisto impulsivno. Na prvu rucka za repetiranje je malo klimava i oseca se grebuckanje, ostalo deluje zaista dobro, mada ja i nisam.nesto merodavan po pitanju pistolja
Boga mi lepa impulsivna kupovina :)

Neka je sa srećom i da dobro služi!

Hvala!! Ja sam trenutno mnogo slabija karika od pistolja. Mislim.da sam bas iz tvog pp700 ispalio zadnju dijabolu iz pistolja, pre par godina nekad u Tironu.
Ako je u Tironu, onda je bilo baš davno. :)

Ništa što malo pucanja, prvo oko mete, pa u metu, neće popraviti

Users who are viewing this thread

Back