Snowpeak T-REX BULLPUP PCP 5.5mm

cikaBane

New member
Pozdrav svima. Pretrazio sam forum i nisam nasao nista o ovoj cevki sto dalje implicira da to nisam uradio dobro ili zbog nekog meni nepoznatog razloga cevka nije vredna neke diskusije i priče. Sto dalje povecava moj problem jer mi se cevčica malo svidji. Nemam nikakvog iskustva u pcp-u ali mi deluje zanimljivo i zeleo bih da probam. Imam iskustva sa oruzjem ali ne sa pcp. Citao sam forum i vidim da je mišljenje da se ne ide ispod m16 i to sve shvatam zasto. Pitanje je moje vama dobrim ljudima vredi li se uzimati ova puščica? Za zabavu je kontam dobra svaka al ja volim da pogadjam to sta nisanim. Do 50m. Ima li neko iskustava?

Ја бих пре стегао зубе и купио "P35x". Јесте мало скупља али је у овом тренутку најбољи однос цена квалитет.

м16 је био најбоља куповина пре 5-6 година. Сада п35 икс из кутије ради скоро као тотално тјуниран м16.

Ја бих пре стегао зубе и купио "P35x". Јесте мало скупља али је у овом тренутку најбољи однос цена квалитет.

м16 је био најбоља куповина пре 5-6 година. Сада п35 икс из кутије ради скоро као тотално тјуниран м16.
Danas sve nesto grešim. Na pazim dovoljno ili takav dan naidje. Necsamo da sam ovo stavio na pogresan teren vec posle malo pažljivijeg " raspitivanja" na youtube videh da je ovo izgleda presvučena prw900. Samo doterana malo. Ili grešim i sad? Hvala Woyo na odgovoru znaci nema nista ispod m16 i pusaka u istoj klasi ako hocemo preciznost i normalan kvalitet izrade.

Users who are viewing this thread

Back