Sobna liga 6-9m - opšte informacije

Miša said:
Očigledno sam zalutao medju vas, ali posto sam se vec uhvatio u kolo odigracu ga do kraja :D .
Tako da ja nastupam sa Dianom Panter 21 i koristicu dijabole S Sport.
Vidi Miso, samo opusteno. Ja sam poznat u ovim krugovima kao neko ko je otisao sa konfekcijskom puskom na AGS turnir...ko ovcica medju vukove...al mnogo lepo bilo...

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Nidza said:
Mogli bi mi koji se ne takmicimo da bacimo neku kladionicu cisto da podgrejemo atmosferu... 💥

Dojava: tipujte na mene za poslednje mesto i garantovano ćete dobiti premiju. :D

BurekUSvemiru said:
Sada, kad sam video artiljeriju, odustajem od poređenja sa vama

Ma taman posla, kakvo odustajanje. Na ovim daljinama su sve puške dovoljno precizne, tako da ništa ne brini.

Ladeeh said:
Ja ću pucati sa puškom koju je blasfemično spomenuti u istom topicu, a ne rečenici sa prethodno predstavljenim pucama pa sam opet uzbuđen. :cool:

Naravno! Bitno je druženje i razbibriga u danima kada ne možemo pucati napolju. Svako puca sa puškom koju ima.

Miša said:
Očigledno sam zalutao medju vas, ali posto sam se vec uhvatio u kolo odigracu ga do kraja :D .

Svi smo ovde isti, sa podjednakim šansama. Sve puške su dovoljno dobre za pucanje na 5,5m, tako da bez brige.

Dakle, ovo svakako nije neki turnir od kojega nam život zavisi, već je bitno pucati i družiti se. Svako puca sa puškom koju ima i apsolutno je nebitno koliko ona košta i da li je "pedigrirana" ili ne. Tu smo da se zabavljamo, šalimo i družimo virtuelno, dok ne bude prilike za pravo uživo druženje.
Zato - svi su dobrodošli i svi mogu da pucaju, nevezano za opremu. Ona je ovde manje bitna.

Miša said:
Ma gde zalutao, samo smisli dobar razlog da se vadiš. Ja npr. imam kilavu kičmu i šta sam ja tu kriv kad napucam nekoliko dvojki i trojki. Takve su bile mogućnosti :lol: :lol: .

Inače ulažem amandman za specijalnu nagradu za najgoreg strelca na turniru i ističem svoju kandidaturu :lol: .

za one koje niko nije ucio kako da stanu u stav, i za nas smaouke nije lose pogledati ovaj video jednom mesecno
https://www.youtube.com/watch?v=BLZYKLm27RA&t=102s

ps dodat i csaba na spisak
sad nas ima 12.

Upisaćemo u spisak i kolegu SMD, iako nema pušku sa diopterom niti mehničkim nišanima, ali izrazio je želju da puca eksperimentalno sa red dotom (red dot nema uvećanje), pa kako bude. Smanjiće snagu na 7,5J, a u kalibru je 4,5mm. Bitno je učestvovati.

Ajd malo da osvezim i da vas motivisem....otpucah pre 10min, sam u kuci, milina...dve sam masio cele, samo se zaneo ko da cu da padnem i u tom trenutku ode prst dje ne treba...

8037d1d594583571736b87e01d574894.jpg

Evo i ove...

bf5958b301af0c22ac0c63720866dfa6.jpg

SrpcheTheGreat said:
Ajd malo da osvezim i da vas motivisem....otpucah pre 10min, sam u kuci, milina...dve sam masio cele, samo se zaneo ko da cu da padnem i u tom trenutku ode prst dje ne treba...

8037d1d594583571736b87e01d574894.jpg

Dok je u crnom,super je.Bar su moja merila takva. 👍
Evo i ove...

bf5958b301af0c22ac0c63720866dfa6.jpg

Ja i nemam neka merila, tek formiram kriterijum..ono: los, gori, najgori, sacuvaj me Boze, i lele (ovo se racuna kao totalni fijasko)

Nemoj tako bata Jole, da te nismo videli pa da lelecemo, ovako, bice cupavo kad se Bata Zivojinovic aktivira

Users who are viewing this thread

Back