Sobna liga 6-9m - opšte informacije

Ja bata Srbo upravo turam sebe na prvo mesto tog spiska. Ovo bre sve profi oko nas.

SrpcheTheGreat said:
Bata Joco, a jel moze sad polako da se prijavimo koj nece vise da puca, da se ne brukam brate pred ovolikim svetom ..

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Sa dobrom ekipom je uvek zanimljivo.Savet:Izbegavajte pivo,tačnije posle 2 komata imam problem sa stavom zbog balončića. :roll:

I naravno nije sve med i mleko, (sve u crno..), Još jedan kandidat za spisak kolege Srbe:
Ovaj put pih podelio i odlomak današnjeg rezultata treninga:
IMG_20221218_181638.jpg

Trening od malopre. Verovatno najbolja grupa koju sam do sada ispucao.

Attachments

• IMG_7861-.jpg
    IMG_7861-.jpg
    564.7 KB · Views: 583
Dobro jutro svima, evo i mene nastavak treninga danas… U nedostatku dijabola sa ravnom glavom, za prvu pomoc je posluzio jsb exact. Ono na sta moram da obratim paznju definitivno je odmaranje ruke izmedju hitaca, tj odlaganje puske na oslonac. Ovako kada pucam neobavezno, uzmem pusku u ruke i ispucam svih 15kom, i tacno u drugoj polovini mete vidim zamor ruke i veci problem da ostanem stabilan. Kada krene takmicenje, definitivno stavljam ispred sebe neki astal da spustam pusku i odmaram ruku…

Attachments

• D65C3617-DC5C-4A36-AC8D-B645449E8888.jpeg
    D65C3617-DC5C-4A36-AC8D-B645449E8888.jpeg
    149.8 KB · Views: 557
Lane said:
Dobro jutro svima, evo i mene nastavak treninga danas… U nedostatku dijabola sa ravnom glavom, za prvu pomoc je posluzio jsb exact. Ono na sta moram da obratim paznju definitivno je odmaranje ruke izmedju hitaca, tj odlaganje puske na oslonac. Ovako kada pucam neobavezno, uzmem pusku u ruke i ispucam svih 15kom, i tacno u drugoj polovini mete vidim zamor ruke i veci problem da ostanem stabilan. Kada krene takmicenje, definitivno stavljam ispred sebe neki astal da spustam pusku i odmaram ruku…
Definitivno.Uvek napravim pauzu od minut do minut i po između hitaca.Pokušavam da ispravim šta već radim u nišanjenju,jer imam konstantno pogotke ispod centra(okačio sam metu par komentara iznad).Pustim diopter da polako pada preko centra,ali kao da okasnim malo sa opaljenjem.

Drugari, mete su kod mene i spremne, pa vas molim da me konatktirate u vezi dogovora za preuzimanje, slanje itd...

Imam ja jednu lepu teksas jaknu, stoji mi, ne nosim je uopste,mogu da ti dam Srle ako ce ti pomoci za ledja...

bojan017 said:
Mislim da bi ti jedna jakna rešila problem sa leđima, čudo kolko je to korisna stvar :D

Obzirom da sam primetio koliko je rukavica korisna,jaknu tek mogu da zamislim.Danas sam ipak prešao na 335,ima razlike u težini,ali i u preciznosti.

SrpcheTheGreat said:
Imam ja jednu lepu teksas jaknu, stoji mi, ne nosim je uopste,mogu da ti dam Srle ako ce ti pomoci za ledja...

:lol: Verujem da bi mi 4 ili 5 jaknica pomoglo,da se bar malo ukalupim.Iskrivih se ovih dana ko paragraf,ali je prijatan osećaj kad vidim da cev više ne skače pri nišanjenju kao pre godinu dana.Danas uspeh u dva navrata po pola sata da gađam,zadovoljan.Možda ovih dana(tokom odlaska na slavu) dobijem dodatni oslonac za lakat,pa bude još lakše ciljanje.Upravo radim na tome. :D

Još jednom pozivam sve koji nisu dobili mete da se jave. Sutra mete preuzimaju Mane Kouč, Bojan i Srđan.

Kolega Joca,
ja bi vas kontaktirao ali nema vas broj, a slao sam vam privatne poruke ali ih niste dobili ili ja tu nisam nesto dobro uradio.

Users who are viewing this thread

Back