SrpcheTheGreat said:Bata Joco, a jel moze sad polako da se prijavimo koj nece vise da puca, da se ne brukam brate pred ovolikim svetom ..
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Definitivno.Uvek napravim pauzu od minut do minut i po između hitaca.Pokušavam da ispravim šta već radim u nišanjenju,jer imam konstantno pogotke ispod centra(okačio sam metu par komentara iznad).Pustim diopter da polako pada preko centra,ali kao da okasnim malo sa opaljenjem.Lane said:Dobro jutro svima, evo i mene nastavak treninga danas… U nedostatku dijabola sa ravnom glavom, za prvu pomoc je posluzio jsb exact. Ono na sta moram da obratim paznju definitivno je odmaranje ruke izmedju hitaca, tj odlaganje puske na oslonac. Ovako kada pucam neobavezno, uzmem pusku u ruke i ispucam svih 15kom, i tacno u drugoj polovini mete vidim zamor ruke i veci problem da ostanem stabilan. Kada krene takmicenje, definitivno stavljam ispred sebe neki astal da spustam pusku i odmaram ruku…
bojan017 said:Jedno za nivelaciju, drugo za resetovanje iste![]()
bojan017 said:Mislim da bi ti jedna jakna rešila problem sa leđima, čudo kolko je to korisna stvar![]()
SrpcheTheGreat said:Imam ja jednu lepu teksas jaknu, stoji mi, ne nosim je uopste,mogu da ti dam Srle ako ce ti pomoci za ledja...
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Joca said:Mene leđa ubiVaju, ali mi se još više tresu ruke... QQ meni...![]()