Sta je bolje od jednog Fx Impakta

Hajde vas dvojica razmenjujte nežne reči na PP. Goran se juče neprimereno poneo i tim postupkom povredio osećanja pojedinih kolega. Sve je zvučalo prepotentno itd. Doduše skoro sve aktere poznajem osim kolege Glock17(biće prilike da se upoznamo).
Znam da gospodin Ledeni kada nešto napiše na ovom forumu to stvarno i misli, znam da Goran nije nadmen i gord kao što se prikazao svojim postovima zadnjih par dana. Ne znam Gorane šta ti bi da li je PMS ili menopauza, ali to ne liči na tebe?

Skorpio je,, pelivan" bez dlake na jeziku i onda....
Ma videli smo ovaj mini serijal nema šta da
komentarišem dalje.
Zato sve dalje prepiske ko ima veći, jači, bolji... molim obavite preko PP ne treba nam reality show još I ovde na forumu.

Sorry,Goxy u pravu si.Ne zelim svadju. Stajem.Ne znam sta mi bi.Izgleda od svega po malo sto si naveo.😂Bicu dobar.

Goxi ja ne mislim da sam preterao , ali svakako necu ni da zovem ljude i da im kukam a niti cu da nastavim polemiku na ovu temu ...

goxy said:
Hajde vas dvojica razmenjujte nežne reči na PP. Goran se juče neprimereno poneo i tim postupkom povredio osećanja pojedinih kolega. Sve je zvučalo prepotentno itd. Doduše skoro sve aktere poznajem osim kolege Glock17(biće prilike da se upoznamo).
Naravno kolega @goxy da ce biti prilike. Jedno je online piskaranje, a sasvim je drugo live dzuzenje na vatrenoj liniji, u nekom prijatnom ambijentu, uz pivo, mezence, opusteno caskanje i bez arogancije sto se podrazumeva.

A dodao bih samo jos i ovo: Sve sto je napisao kolega @Skorpio potpisujem. Ja sam jos sinoc to isto hteo napisati, ali bilo mi glupo, jer nov sam na forumu, a i ljudi me ne znaju licno i ne zelim da se stice pogresna slika o meni, a i zarad mira u kuci nisam zeleo da dolivam ulje na vatru. Mada te klinacke fore, kao neka pretnja meni licno, kompleksi, frustracije, stvarno ne razumem cemu sve to??? Tolko o tome, necu vise nista na tu temu, pozdrav i svako dobro zelim svima.

Evo po službenoj dužnosti da napišem samo da kolega Goran prikazuje na ovom forumu šta je napravio i odradio I da te proizvode i modifikacije nije stavljao u promet na ovom forumu. Zarad dobrih i kolegijalnih odnosa ovo je moralo biti razjašnjeno i nadam se da ćemo sve nesporazume rešavati u duhu dobrih manira i kolegijalnih odnosa.
Toliko od mene. Odoh da popijem pivo.

što da ne stavlja? neka stavi to su korisne stvari
a ne nego ćemo neke kavačke proizvode promovisati........

Možda se nisam dobro izrazio, ali sam ispravio moj post. Poenta je da Goran nije ovde oglašavao prodaju svojih proizvoda.

Slozio bih se sa Zvezdanom.
Takodje sam protiv promocije kako kavackih tako i skaljarskih proizvoda kako na forumu tako i na bilo kojem drugom mestu.🤔

zvezdan said:
što da ne stavlja? neka stavi to su korisne stvari
a ne nego ćemo neke kavačke proizvode promovisati........

Moj prijatelj je krajnji korisnik njihovih proizvoda vec dugi niz godina i zadovoljan je. Mada je nesto bled i mrsav

goxy said:
Ja lično preferiram njeguške proizvode.

kircan said:
Moj prijatelj je krajnji korisnik njihovih proizvoda vec dugi niz godina i zadovoljan je. Mada je nesto bled i mrsav

Inzenjer u meni bi rekao da se kilogrami nabaceni njeguskim prozivodima mogu efikasno eleminisati ovim drugim.

Ograda od odgovornosti:

Za informacije o indikacijama, merama opreza i neželjenim dejstvima obratite se lekaru ili farmaceutu.

@zvezdan - Ko ovde promoviše kavačke proizvode? Nešto sam propustio?

Lose je postavljen ceo zadatak. Od prsute i sunke se ne goji. Ja bas nisam dobar primer, ali to je zbog belog - brasna

Users who are viewing this thread

Back