Stalak za 10m disciplinu

chaba

Active member
Ovaj projekat je pokušaj iskupljenja za nepravedno zapostavljenu disciplinu od strane potpisnika ove objave. Opšte je poznato da pojedinačno punjenje zamara, pa posle maratonske serije, nije svaki strelac blagosloven masažom lumbalnog dela. U pomoć dolazi sledeći rekvizit:
Potrebno je samo
1. Komad blažujke/lima/šper ploče, sl. u dimenziji podloge za miša
2. Podloga za miš
20231111_163923.jpg

3. Akcija u lidlu, pa usput kupite
20231111_164130.jpg

Spremni čekate vežbajući sobnu ligu!
20231111_165249.jpg
Tacna za dijabole je još u fazi izrade - biće raskošno...

Svako dobro!

Moj sam kupio pre godinu dana. Ista meta isto odstojanje.
Ima jako lep stalak za alat. Može i diabole itd.20231112_213057.jpg

Nažalost nema mesta za pivce ali neko unuče ili čašica bi lepo seli.

Meni je služio origanalnoj svrsi
20231112_213804.jpg
mada moguntu i neke pantalone i ranac da se okače 🤣
Kolega Chaba se lepo dosetio, tako da stalak ispade višenamenski

Izvinjavam se kolegi Sandru. Ja nisam imao pravu informaciju. U svakom slučaju lep gest od kolege Chabe i i za objavu i za fer-play.

Ideja je vrh - em podesivo po visini, em izdrzava tezinu (masu) do 30kg, em je okretno po horizontali (rotira se)! Dojadilo mi da pucu polazem na zvucnik...
Moracemo da svratimo do teta Linde...🔫

Veceras sam svratio (Zrenjanin, kod glavne autobuske stanice). Nema, rasprodato je (bilo tri komada, do prekjuce).

Biciklističke opreme nije bilo mesecima u ponudi. Mi biciklisti to znamo 😁 . Moglo je da bude samo kao roba koja se nije prodala ili zadnji komadi na snjiženju. Znam jer mi je skoro izmakao neki mali set bitova na sniženju. Nije da mi je baš trebao ali alata nikad dosta.

Pa dobro, cekacemo sledece izvlacenje... Ako je nesto sigurno na ovom svetu onda je to ovo sto si napisao za alat. Isto vazi i za razne dzidza badze tipa gumeni dihtuzi, srafici, eksercici, vezice, spojnice, nitne... (cega je Lidl oduvek bio prepun)...

Users who are viewing this thread

Back