Steyr EVO 10

@Vidak hvala.
@Sash može samo treba znati i voziti takvu spravu :lol:

sash said:
Može li se tim Ferarijem pucati na nekom takmičenju , a ?
Ne samo da može, nego danas i jeste, zbog gospodina @goxy sam uveo i disciplinu pištoljem, a gore pomenuti je i medalju uzeo, za sad u ne tako jakoj konkurenciji, ali opet je morao da se bori

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

c91008b991fabbdb7c555980353ef653.jpg
8545e098a824d873662806ba985285af.jpg

Nije baš zasluženo, ali mi je bilo jako zanimljivo iskustvo. Naravno sada samo trening, krv, suze i znoj.
@Mane ako je zbog mene uvedena disciplina vazdušni pištolj onda mi je još draže što sam učestvovao.

goxy said:
Nije baš zasluženo, ali mi je bilo jako zanimljivo iskustvo. Naravno sada samo trening, krv, suze i znoj.
@Mane ako je zbog mene uvedena disciplina vazdušni pištolj onda mi je još draže što sam učestvovao.
Sad samo težak rad, a posle relaksacija Ti si se prvi prijavio pištoljem, pa sam rešio da povučem par ljudi da pucaju, reakcije si video, sigiran sam da će se nastaviti i dalje i da će biti još zanimljivije

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Danas sam prvi put pucao iz nove zverke. Šta reći osim da sam oduševljen kvalitetom.

steyr1.jpg

Neko će reći da rezultati nisu nešto posebno (realno i nisu), ali za moje mogućnosti i znanje, dokle god sam u crnom krugu - dobro je.

steyr-meta1.jpg

steyr-meta2.jpg

Pištolj: Steyr evo 10, stav 10m, dijabole JSB Match Heavy, cal. 4,49; 8,26gr.

Naravno, nastavljamo treninge da konačne pobede. :D

Jole , čestitam ti na novoj igrački, da se dugo družite i ispucaš gomilu olova sve u crno 😉👏

Drugari, hvala svima! Ko teži ka kvalitetu i minimalizmu u streljaštvu, ovo je prava stvar - jedno koferče u ruku i to je sve.

Danas još malo druženja sa novom zverkom.

DSC_0321.JPG

Za moje neznanje i neiskustvo, čak i nije tako loše.

Screenshot_20230208-172246_TargetScan.jpg

Kako je vreme prolazilo, ruka je bila sve nesigurnija, leđa sve jače bolela, pa su i rezultati bili šareni, ali dok sam u crnom krugu, nije loše.

Screenshot_20230208-172835_TargetScan.jpg

Naravno, nastavljam dalje, pa ćemo videti gde ću stići. :)

Users who are viewing this thread

Back