stoeger rx20 sport 5.5 240m/s

Zarkotekica

New member
Poz kupio sam Stoeger rx20 sport 5.5 240 m/s pa me zanimaju vasa iskustva sa ovom puskom. Citao sam upurmtstvo koje ide uz pusku i video da ispod okidaca ima sraf za stelovanje samog okidaca. Na youtube sam gledao snimak na kanalu DumDum gde je prikazan detaljan test same puske,u delu snimka lik koji testira pusku kaze da se steluje mekoca okidaca ali to nije pokazao na testu. Zanima me dali neko zna kakomse to radi i dali neko ima uputstvo za ovu pusku na srpskom i hrvatskom jeziku jer mi ostali jezici neidu bas nikako. Hvala

kolega molim vas da se prvo predstavite u odgovarajucoj sekciji foruma i procitate pravila foruma.
Uprava

Zarkotekica said:
Zanima me dali neko zna kakomse to radi i dali neko ima uputstvo za ovu pusku na srpskom i hrvatskom jeziku jer mi ostali jezici neidu bas nikako. Hvala

Ako ima jedan šraf tu nema puno filozofije, probaš prvo da odvrćeš (obično se tako omekšava) pa zatim probaš da zavrćeš...

:) Nemam Stoeger al da pokušam da ti odgovorim.Kod konfekcijskih pušaka nema velike sreće što se tiče okidača iz razloga što je ceo sistem okidača tako napravljen.Ako ima šraf,probaj da ga odvrćeš ili zavrćeš,pa šta dobiješ

Slikaj taj šraf, pa prikaži, možda nam padne ideja čemu služi. Na Rx5 koji sam ja imao, fabrički je podešen, i nema štelovanja. Na kometi taj jedan šraf malo povećava slobodan hod, ne utiče na težinu okidanja...slikaj, ako ti nije problem...

Users who are viewing this thread

Back