Sumatra 2500

Formacijski, kad sma na konju dužim sablju. Jedino kad konj crkne pod težinom ili ga pojedem stavljam bajonet...
Ima tu kod tečinog salaša neki što prodaje konje. Ima poni za 300e...

Poni ti je dobar kao oslonac dok sedis i pucas a mozes i stolnjak preko njega za rucak

Sent from my iPhone using Tapatalk

alexsasax said:
Poni ti je dobar kao oslonac dok sedis i pucas a mozes i stolnjak preko njega za rucak

:lol: :lol: :lol: Ja pročitah Pani umesto poni I onda hahaha dobar kao oslonac... stolnjak preko njega hahahaha.
Prosto nisam mogao da verujem šta čitam. Ufff ala sam se ismejao.

Nemoj Panija, vidis kakvu azdaju covek sklapa. Moze svasta da mu se svidi za LR ako se naljuti

goxy said:
alexsasax said:

:lol: :lol: :lol: Ja pročitah Pani umesto poni I onda hahaha dobar kao oslonac... stolnjak preko njega hahahaha.
Prosto nisam mogao da verujem šta čitam. Ufff ala sam se ismejao.
Hahahahahahaha, i ja sam se zbunio Pani pa poni pa rekoh trebaju mi izgleda naočare a kada sam pročitao tvoju repliku skontao sam da smo malobrojni ali zato definitivno nismo normalni :lol: :lol: :lol:
Samo da ringišpil nastavi da se okreće, biće sve u redu ;)

Kakvi smo vi :cool: , covek oce da kupi pusku koja bez dorada ima snage ko haubica , a mi ovo ono , kaubojke i sesir ima jos konjinu (ne ponija) da kupi i kompletan je :lol: :lol: :lol:

alexsasax said:
Nemoj Panija, vidis kakvu azdaju covek sklapa. Moze svasta da mu se svidi za LR ako se naljuti

Neće Pani da se ljuti.Ipak je on manijak. ;)

Čitam šta pišete i ne verujem.
Mada to za panija nije loša ideja, čovek je jak, sigurno je stabilan. Sad ne znam el ga možda ebavaju leđa. Ali neki fin stolnjak od damasta i udri...

Users who are viewing this thread

Back