ne daj bože da sam im još i ja došao goxy, tresnuli bi te njihove o zidgoxy said:Pali u depresiju kad su videli sta moze onaj impakt.Ja se još držim sa priestom.Napraviću ga kako treba.Mada i da imam takvog sumnjam da bih onako pogađao.Treba tu mnogo kila olova da se ispuca da bi dosao do tog nivoa.
zvezdan said:pucao sam iz nekoliko zaista kvalitetnih pcp pušaka dobrih proizvođača od wc i royala do edguna do steyra pa do slabije komete i na kraju hatsana
ipak je impakt mašina pa nek priča šta god ko hoće i ne čudim se ovome...................a da sam znao šta sad znam o ovome davno bi ga kupio i ne bih pare žalio
Knindza said:Ne vidim razlog zašto bi bio baksuz?! Nema razlog za to. Oglas je uslužan. Ovaj r3m je bio moj pre 3 godine. Sad ga drugar prodaje.
sportex said:Sve si u pravu, ali fx to zove "adjustable match trigger"
Šta je tu adjustable i šta match to još niko nije otkrio, ali lepše zvuči nego "poluga iz 16. veka sa ležistem za prst"![]()
ufakircan said:zvezdan said:pucao sam iz nekoliko zaista kvalitetnih pcp pušaka dobrih proizvođača od wc i royala do edguna do steyra pa do slabije komete i na kraju hatsana
ipak je impakt mašina pa nek priča šta god ko hoće i ne čudim se ovome...................a da sam znao šta sad znam o ovome davno bi ga kupio i ne bih pare žalio
koliko si imao vazdusnih pusaka do ovog impacta od springerica , pcp.. i kad si poceo da se bavis vazdusnim puskama.
Mislim da si ti odmah posle voje po spisku bivsih...
SMD said:Ne znam zasto ih tako zovu sportex al totalno su promasili.