Tamnava?

longrifle said:
Kažu nema hrane za zečeve samo olova
Ko nije bio kod voje nema pravo da komentarise

A goxy mi je prvoosumnjiceni da me sabotirao .....unistava moj ugled...

Roze zeka jede isključivo olovo. Doduše najviše preferira olovo kada je zadnja ruka iz CG.

Čestitam svim učesnicima i osvajačima medalja na današnjem takmičenju , s posebnim osvrtom na LR izazov na 150m . Nešto novo i tek u povoju koje je izazvalo interesovanje među okupljenima.
Nadam se da će i naše AGS udruženje uskoro imati neku sličnu disciplinu .

sash said:
Čestitam svim učesnicima i osvajačima medalja na današnjem takmičenju , s posebnim osvrtom na LR izazov na 150m . Nešto novo i tek u povoju koje je izazvalo interesovanje među okupljenima.
Nadam se da će i naše AGS udruženje uskoro imati neku sličnu disciplinu .

hvala

Titanijumski gongovi za sledeći put pod obavezno, ovi čelični slabo preživljavaju haubice. A onaj kral što je plašio takmičare na kratkim distancama pod hitno da se utiša 😅

bojan017 said:
. A onaj kral što je plašio takmičare na kratkim distancama pod hitno da se utiša 😅
A ne bih sjedio pored njega više živ
Goxy mi je to namjestio da kad dodjem kući mi slijevaju stravu i bacaju olovo jer i sad strecam ....

Moćni Mjolnir bljuje vatru , tera munje i gromove , plaši zmajeve i zle duhove 😂
Kada smo pucali na 70m u Velikom Polju, Wladimir i ja sedeli smo jedan do drugog- skreno ja ga ne čujem dok pucam i apsolutno mi ne smeta. Čak šta više , interesantno je slušati njegove komentare dok pogađa ili maši metu .
Šta bi radili da smo u F Class I pucali sa .308 ili .338 🤭

Zveki, sledeći put kada dođeš na takmičenje, skidaj šraud i ja ću isto pa ti sa jedne strane ja sa druge 😎😂

Users who are viewing this thread

Back